Shaping New Tomorrow | Analyse

Opgavebeskrivelse
1.Lav en virksomhedskarakteristik af virksomheden Shaping New Tomorrow.

Indholdsfortegnelse
1.Virksomhedskarakteristik
2. Lav en SWOT-analyse af Shaping New Tomorrow
3. Analyser Shaping New Tomorrows omverden. 2-3 forhold
4. Analyser Shaping New Tomorrows målgruppe.
5. Analyser købsadfærden for kunder der køber Shaping New Tomorrow.
6.Identificer en udfordring for Shaping New Tomorrow og diskuter mulige løsninger af denne.

Uddrag
Virksomheden shaping new tomorrow er en virksomhed der primært sælger tøj. SNT blev grundlagt i 2015, og på blot et år, har de formået at fordoble deres mål.

Medstifterne af virksomheden havde høje forventninger til deres virksomhed, så det kom ikke med et chok, da virksomheden efter et års tid, havde en omsætning, som var vokset med 225 pct, hvilket betyder, at de årligt har en investering på 100 mio kr.

På trods af deres lave kategorier, har de et stort udvalg af tøj. Deres udvalg er decideret til mænd, hvor de på nuværende tidspunkt ikke har planer om, at ændre målgruppen.

Virksomheden SNT er et anpartsselskab, som i en længere periode, har styret deres salg via nettet, men i løbet af tiden, har de åbnet et par butikker i landet.

Deres forventninger ligger i skabet, hvilket de også beskriver under deres ide, vision, og mission “We want to focus on creating a simple range of garments you can wear and enjoy every day, instead of launching countless collection several times a year.

We work on challenging the market, and develop and improve the best possible products. “ Selvom virksomheden nogenlunde er ny i branchen konkurrerer de imod store, og farlige konkurrenter.

---

Eksempel til omverdensmodellen: Nærmiljø: Konkurrenter: I forhold til den afhængig omverden, har Shaping of new tomorrow utallige

konkurrenter, da markedet indenfor tøjbranchen, er et af de største både i Danmark og resten af verden.

Derfor forudsætter det en trussel for deres fremtidige planer og visioner i forhold til deres udvidelse i markedet indenfor tøjbranchen.

Kunder: Shaping New Tomorrow har en ultimativ måde, for at fange deres kunder, som decideret består af mænd.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu