Shaping New Tomorrow | Afsætning | 10 i Karakter

Indledning
Med udgangspunkt i medfølgende materiale besvares følgende spørgsmål skriftligt som udgangspunkt for en mundtlig gennemgang:

Indholdsfortegnelse
1. Lav en virksomhedskarakteristik af virksomheden Shaping New Tomorrow.
2. Analyser Shaping New Tomorrows omverden.
3. Analyser Shaping New Tomorrows målgruppe.
4. Analyser købsadfærden for kunder der køber Shaping New Tomorrow.
5. Analyser Shaping New Tomorrows anvendelse af parametrene produkt og distribution.

Uddrag
Omverdensmodellen, er en model som er med til at skabe et overblik over virksomhedens afhængige omverden og tildeles også virksomhedens uafhængige omverden.

Man -bruger modellen til analysere de eksterne forhold, så man hele tiden kan være foran eller med udviklingen i branchen.

Hvis vi starter med at analysere Shaping New Tomorrows afhængige omverden. Så spiller deres afhængige omverden en kæmpestor rolle i forhold til virksomhedens drift og funktion.

Som man kan se, så består den afhængige omverden af konkurrenter, kunder, leverandører og mellemhandlere.

En af de vigtigere ting i den afhængige omverden for dem, er konkurrenterne fordi de spiller en stor rolle i forhold til virksomhedens nærmiljø.

Nogle af de mange konkurrenter inde for herrer tøj, er f.eks. Tøjeksperten, Wagner og Tommy Hilfiger, osv. Disse brands har også en stor indflydelse på Shaping New Tomorrows afhængige omverden

fordi hvis nogle af konkurrenterne vælger at sætte priserne ned eller finder på et eller andet nyt, vil det betyde at det kommer til at påvirke Shaping New Tomorrows’ salg og omsætning.

En anden vigtig ting for en tøjforhandler er leverandøren. Grunden til at leverandøren, er så vigtig er pga. at leverandøren skal levere hurtigt og præcist fordi hvis de ikke får kollektionen til tiden vil de ikke sælge nær så meget som planlagt

og så vil det planen gå i vasken, hvilket fører til et stort tab. En anden måde at leverandøren kan påvirke virksomheden på er ved at ændre priserne på leveringen og derfor vil det øge omkostningerne hos Shaping New Tomorrow

hvilket vil fører til et lavere overskud eller øget priser på tøjet som de sælger. Derfor er det meget vigtigt at samarbejdet er godt og sundt imellem virksomheden og leverandøren.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu