Restaurantbesøg og take-out | 12 i karakter

Indledning
Ifølge tallene fra statens statistikere er salget i restaurationsbranchen steget med 54 procent fra 2009 til 2017.

- Stigningen skyldes især udviklingen i Region Hovedstaden, hvor salget er vokset med 73 procent siden 2009, skriver Danmarks Statistik. Hvilken betydning har indkomst og tid i forhold til restaurantbesøg og take-out?

En undersøgelse har vist at når man har kigget på den samlede gruppe af forbrugerne, har der ikke været nogle tidsmæssige eller økonomiske barrierer for at de kunne spise hvor de ville.

Uddrag
En meget mainstreame restaurant som de fleste har været på er eksempelvis halifax burger. Der er fair priser og de fleste kender konceptet og stedet.

En anden “bandwagon-restaurant”, dog i en lidt højere prisklasse, kunne eksempelvis være Sticks'n'sushi. Størstedelen af danskere kender disse restauranter og de fleste har også prøvet dem en eller flere gange.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu