Perchs Thehandel | Afsætning Case

Indledning
Denne ET opgave omhandler Perchs Te-handel. Jeg vil derfor gå i dybden med Perchs Thehandel, ved først og lave en virksomhedskarakterstik.

Jeg vil her redegøre for hvilke produkter virksomheden sælger, hvilken selvskabsform og virksomhedstype den er, samt Perchs Te-handel fortjeneste 2019-2020.

Det bliver her efterfuldt af en værdikæde analysen som bliver udarbejdet af den forenklede værdikæde model for en handelsvirksomhed.

Jeg kommer til sidst ind på Perchs Thehandels vigtigste kernekompetencer. Det ønsker jeg og gøre på baggrund af min værdikæde analyse.

Indholdsfortegnelse
Indledning:
Virksomhedskarakterstik af Perchs Thehandel:
Værdikædeanalyse af Perchs Te-handel:
Perchs Thehandels kernekompetencer:
Kildeliste:

Uddrag
Her yder Perchs Thehandel en serviceydelse til kunderne i form af kundeforkæelse med lækker kager, scones, sandwichens, champagne samt eksotiske varianter af forskellige te, som selvfølgelig er af den højeste kvalitet.

I selve Perchs Thehandels buktikker bliver der solgt The for hele verden, krus, kopper og tekander, alt til brygning af te, chokolade, honning, syltetøj, te-dåser, te æsker samt gavekort. Perchs Thehandel er en ApS virksomhed også kaldet et anpartsselskab.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu