Indholdsfortegnelse
Party in a box
- Værdifaktorer
- Kundesegment
- Distributionskanaler
- Kunderelationer
- Indtægter
- Nøgleaktiviteter
- Nøgleressourcer
- Samarbejdspartnere
- Omkostninger
Hansens flødeis
- Markedstilbud
- Samarbejdspartnere
- Nøgleaktiviteter
- Nøgleressourcer
- Kunderelationer
- Distributionskanaler
- Kundesegment
Sammenligning af de to virksomheders BMC

Uddrag
Værdifaktorer -
Party in a box er et brand, der sælger pynt og tilbehør til begivenheder med hvert et behov.

Der skal bruges meget pynt til en fest, det kræver tid, energi og overskud at finde al den pynt der skal til at gøre en fest speciel.

En fest kan hurtigt blive et tidskrævende projekt, derfor er konceptet bag party in a box at alt pynt til en bestemt fest bliver samlet i en box.

At gøre det mest muligt nemt at holde fester for folk, der måske ikke har kreativiteten eller overskuddet til at stable det helt store på benene.

Værditilbuddet hos party in a box, er det unikke koncept, med mulighed for at vælge og designe, hvad du skal bruge til hver en begivenhed.

Om det omhandler fødselsdage, konfirmationer, barnedåb mm. eller specifikke temaer som spiderman, hello kitty eller et simpelt farvetema. En kundetilpasset løsning du får leveret nemt i en box til døren.

Kundesegment -
Målgruppen hos party in a box er bred. Den vil være påvirket af hvad du søger, hvilken type fest du skal holde.

En af faktorerne hos party in a box er at gøre det mest muligt nemt og enkelt at holde en fest, eller begivenhed.

Dog vil målgruppen være præget af kvinder, i alderen tyve til femogtredive, da det oftest er kvinder der påtager sig rollen som arrangør vedrørende fester, i form af planlægning, dekoration osv.

Distributionskanaler -
Party in a box distribuere varen direkte til forbrugeren, uden brug af mellemhandlere.

De har en bred mulighed for levering både privat levering og erhvervslevering, med mulighed for valg af både GLS og Bring.

Party in a box giver også muligheden for selv at hente pakken, ved at hente pakken selv på deres lager i Egå. Party in a box lægger vægt på en hurtig leveringstid med rig mulighed for kommunikation gennem leveringsprocessen.

Et personligt præg er vigtigt for virksomheden, med mulighed for en personlig hilsen tilsendt med leveringen. Som kommunikations muligheder anvender de instagram, facebook smat telefon og email.

Kunderelationer -
Party in a box gode relationer etableres ved brug af god kommunikation på nettet. Virksomhedens sider på forskellige sociale platforme, giver en åben kommunikation.

Brugen af facebook og instagram, hvor virksomheden deler ud af deres process, ideer og begivenheder i hverdagen.

Det skaber muligheden for kunderne til at stille spørgsmål, bekymringer og specielle anmodninger, som hjælper til at skabe gode kunderelationer.