Omverdens forhold Lego | Analyse

Indholdsfortegnelse
Den uafhængige omverden
- Demografiske forhold
- Økonomiske forhold

Den uafhængige omverden
- Kulturelle forhold
- Teknologiske forhold

Den uafhængige omverden
- Kulturelle forhold
- Politiske forhold

Uddrag
Ifølge Niels B. vil 9 ud af ti børn bo uden for Europa og Nordamerika i 2032. Lego har markeder i både Europa samt Nordamerika, det nytter dog ikke noget kun at holde fast i disse markeder

hvis Lego fortsat vil skabe vækst, og de bliver derfor nødt til at tænkte ud over disse grænser, som de er i gang med i Asien med Kina og Indien.

Lego bliver derfor påvirket af fjernmiljøet altså den uafhængige omverden på grund demografiske forhold, eftersom så mange børn vil bo uden for Europa og Nordamerika.

Det er derfor en nødvendighed for Lego at tænke langsigtet og indtage nye markeder som Indien, eftersom der vil være over 100 millioner børn, som lever i middelklassefamilier, hvilket også er Legos ideelle målgruppe.

De bliver samtidig her påvirket positivt af økonomiske forhold, eftersom det er middelklasse, hvilket vil sige det er familier, der har råd til at købe deres legetøj.

Lego skal derfor bruge intensiveringer for at kunne skabe vækst med deres kernekompetence, som jo netop er at skabe værdi for sine med kunder med et innovativt legetøj.

---

Lego havde sat et mål om at åbne op for 140 butikker alene i Kina. Dette har været et lidt anderledes og sværere marked at udvikle sig på grundet en form for miljøafstand, eftersom Kinas forældregeneration ikke selv har haft hænderne i Lego før.

Dog har Lego alligevel formået at øge deres markedsandel her samt har skaffet tocifrede vækstrater. Det som har været med til at påvirke Legos store succes her, har bl.a. været de kulturelle samt politiske forhold.

Kinas politik har været meget opmærksomme på at udvikle deres børn igennem uddannelser, men også de egenskaber, som de får ved at lege med Lego, nemlig muligheden for at udvikle sig positivt ved hjælp af Lego produkter.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu