Nye rejsende | Analyse | Tine Høeg

Indledning
Uddraget handler om en kvinde, som lige er startet som lærer på et gymnasie. Kvinden er begyndt at pendle til og fra sit nye arbejde.

På hendes første arbejdsdag møder hun en mand i toget, som er gift, han er 10 år ældre end hun er og er far til en pige. Igennem uddraget følger man hovedpersonens liv, vi får bl.a. meget at vide om, at hun har det svært med sit nye job, og føler ikke hun er ligesom de andre lærere.

Vi får også nogle informationer om hendes affære med den gifte mand og at de bruger meget tid sammen, når de pendler.

Uddrag
Når hun fortæller os om når hun er på skolen er det hele meget anderledes, end når hun fortæller os om sin affære. På skolen er det hele meget trist, man kan mærke at hun ikke føler sig velkommen, hun giver en klam beskrivelse af klasselokalerne og eleverne, hun vælger ikke at gå med lærernes rigtige navne men i stedet deres lærer id.

Hun virker irriteret på de andre lærer og man kan ligesom føle, at hun mest har lyst til at stikke af fra det hele ”jeg har taget to flasker rødvin med til os men jeg tør ikke tage dem op af tasken” et andet eksempel er også ”Jeg går ind mellem nogle buske og tænder en cigaret”

Det at hun går væk fra de andre lærer og gemmer sig bag nogle buske og ryger en cigaret, kan man ligesom sige er en mild form for flygtning fra dagligdagen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu