NYATI | Afsætning

Opgavebeskrivelse
Karakteriser NYATIs produkt:
Analyser udvalgte forhold i NYATIs omverden:
Vurder NYATIs promotion:

Uddrag
For 20 år siden tog de første danskere afsted med rejsebureauet NYATI mod Sydafrika til Kruger National park. Rejsebureauet NYTATI er et af Danmarks førende virksomhed inden for salg af safari rejser. Virksomhedens stiftere er ægteparret Lisbeth og Jørgen Nielsen som ofte besøgte deres søn, som er bosat i Sydafrika.

Idet de blev forelsket i naturen og omgivelserne besluttede de sig for at købe 10.00 hektar grund i Kruger Nationalpark. Efterfølgende etablerede de virksomheden NYTAI, uden at have nogle erfaringer inden for at drive en virksomhed.

Hertil kommer en række periferiydelser. NYATIs ydelser består af følgende ti bungalows som har plads til 2 personer, hvorefter de har seks store villaer med plads til 36 personer. Alle villaer har egen terrasse, samt swimmingpool.

NYATI er en servicevirksomhed som sælger rejser B2C. Lodgen har endvidere et område, som kaldes Cheeth Camp med plads til 8-12 personer. I området er der egen terrasse og pool, samt privat chauffør, kok og aktivitetsprogram.

Da virksomheden NYATI sælger rejser er produktet ikke fysisk, men næremere uhåndgribelig. Virksomheden går ind under dette som kaldes støttefunktioner og facilitetsservice, fordi virksomheden rækker ofte ud over dens egne primæraktiviteter og kerneydelser.

Kerneydelsen som dækker kundes behov vil helt klart være transporten fra Danmark til Sydafrika, da NYATI er et rejsebureau. Gæsterne har mulighed for at tage med et fly fra Danmark til Johannesburg, dernæst til en lokal lufthavn i Kruger Nationalpark.

Som skrevet tidligere er NYATI en af Danmarks førende virksomheder inden for salg af safarirejser, hvilket vil sige at virksomheden har gjort meget ud af at differentiere sig fra konkurrenterne. Fx, af placeringen af Olifants floden gør området særdeles attraktivt.

Vandet i floden er fyldt ofte, som gør det muligt at se The Big Five, Som er de 5 afrikanske dyr: løve, leoparden, det sorte næsehorn og elefant, samt kafferbøflen. Dette er en unik mulighed for gæsterne som er opholder sig i Nationalparken.

Frontpersonalet hos NYATI er de 4 sælgere som holder sig på kontoret i Nordsjælland. De har kontakt med kunderne via telefon eller computer for, at de kan få denne mulige rejse til Sydafrika. Der er også 122 lokale ansatte på lodgen i Sydafrika og få danskere, som er til hjælp med oversættelser.

Som skrevet før med Nationalparkens villaer og værelser, så er det også en del af backupsystemet. Der er gjort meget ud af udsmykningerne på værelset og i de fællesområder som lounge og restaurant. Online markedsføring gør de også brug af, da man via deres hjemmeside kan booke rejsen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu