Novasol | Analyse | 12 i karakter

Indholdsfortegnelse
Karakteriser kort det marked Novasol Danmark befinder sig på.

Analyser omverdensforholdene for Novasol i Danmark.

Analyser konkurrencesituationen for Novasol i Danmark

Uddrag
Novasol Danmark er i feriehus- og lejlighedsudlejningsbranchen, det vil sige de arbejder med at udleje ferieboliger og lejligheder ud til deres kunder.

Markedet for udlejning af ferie- og udlejningsboliger omfatter primært boliger som udlejningsbureauer ejer og privatejede boliger, som blandt andet bliver udlejet af udlejningsbureauer.

I opgavehæftet hvori der også er en case om Novasol, kan man hurtigt bedømme at Novasol befinder sig på et stort marked.

I eksamensoplægget står der blandt andet ”I dag er Novasol Europas største udbyder af feriehusudlejning med mere end 30.000 ferieboliger fordelt på 26 lande i Europa.”

og ”Novasol har en markedsandel på 27% af sommerhusovernatningerne i Danmark” . Her får man allerede et godt indblik i hvor stort et marked Novasol befinder sig på.

Novasol har nogle store konkurrenter som ihærdigt prøver at indtage en del af markedet, de udlejningsbureauer er Sol og Strand, Dancenter og Feriepartner

udover disse konkurrenter, kan Novasol også konkurrere lidt med nogle af de omkring 140 andre mindre udlejningsbureauer . Senere hen i denne aflevering vil jeg dog komme meget nærmere på konkurrencesituation.

Vi får at vide at Novasol har den største markedsandel blandt de tyske, svenske, hallandske og norske turister . Så igen, vi får et rigtig godt indblik i af Novasol befinder sig på et stort marked.

Det må så også betyde at Novasol har en relativt bred målgruppe, hvilket også betyder at virksomheden breder sig over et stort marked.

---

Ligesom sagt ovenfor, så har Coronaepidimien en stor betydning for de økonomiske forhold, men Coronaepidimien spiller bestemt også en stor rolle i forhold til de kulturelle forhold i omverdensmodellen.

Man kan i forvejen læse sig til at det ikke går specielt godt for de danske turistattraktioner , og det er Coronaepidimien specielt ikke nogen gavn til.

Da hele landet i øjeblikket er lukket helt ned, så betyder det også at der hverken kan komme udefrakommende gæster, som tyskere, svenskere, hollændere og normænd ind i landet til at besøge attraktionerne

men heller ikke danskerne kan få lov til at betale for at se attraktionerne i og med at stort set ALT er lukket ned. Novasol er dog gode til at markedsføre deres fordele ved sommerhuse i lige netop denne tid

blandt andet ved at vise hvilke flotte omgivelser feriehusene ligger i, hvilket tiltrækker mange gæster og kunder.

Novasol kan få en stor fordel hvis de sørger for at markedsføre den danske ”hygge”. Hygge er noget danskerne går meget op i, der er ikke som sådan en definition på den danske ”hygge”

men som et udlejningsbureau, så kan der nemt tages billeder af en fin hytte eller et sommerhus med en fin stue hvor der er tændte stearinlys, tæpper, puder, nipsting og generelt også andre småting

som byder ind til hygge og til hjemlige forhold, og til danske traditioner. Novasol kan tage billeder alt efter årstiden, eller efter de helligdage der er omkringliggende for at trække kunder til i lige netop den årstid.

De kan for eksempel tage billeder af påskeliljer i vaser, gule påske duge, eller noget helt tredje, til når det er omkring forår/påske, for at vise at man kan ”hygge” sig i et feriehus i den årstid

lige såvel som de kan tage billeder af en tændt brændeovn, omkring vinterhalvåret for at vise at man kan ”hygge” sig med varme og blide flammer

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu