Novasol | Analyse | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
2. Notér min. 10 pointer/oplysninger fra artiklerne, som er relevante for opgaven. Indsæt i skemaet

3. Udarbejd en sammenhængende markedskarakteristik for markedet Novasol befinder sig på. Se mere om markedskarakteristik i bogen her (ca. 2400-3000 anslag)

4. Analyser omverdensforholdene for Novasol i Danmark. Tag udgangspunkt i 3-4 forhold. Start med at argumentere for hvilke forhold du vælger og hvorfor.

5. Afslut din omverdensanalyse med en OT-opstilling. Se mere her Opstil i skema

6. Afslut kort med:
a. Hvor meget energi har I lagt i opgaven på en skala fra 1-10 (10 er det bedste) og hvorfor.
b. Hvordan er samarbejde i jeres pararbejde gået.

Uddrag
Følgende opgave lyder på, at udarbejde en sammenhængende markedskarakteristik for Novasol. Novasol er en serviceydelse, som hjælper folk med at udleje deres sommerhuse.

De udøver en service, som gør det nemmere for sommerhusejere, at leje deres sommerhuse ud. Man kan faktisk sige, at de er en mellemhandel, da de får et produkt, som de videresælger til deres egne kunder.

Der er dog nogle sommerhuse ejere, som ikke vil leje deres sommerhus igennem en virksomhed, men i stedet for gør de det selv.

Novasol er en virksomhed, som indgår i feriehusudlejningsbranchen. Inden for feriehusudlejningsbranchen, er der både små og store udbydere, hvor Novasol er en af de større udbydere

da de er markedsleder, og har en markedsandel på 27%. Men der er dog også nogle andre store, som har det samme princip som Novasol.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu