Novasol | Afsætning aflevering

Opgavebeskrivelse
1. Karakteriser kort det marked NOVASOL Danmark befinder sig på.
2. Analyser omverdensforholdene for NOVASOL i Danmark.

Indholdsfortegnelse
1. Karakteriser kort det marked NOVASOL Danmark befinder sig på.
2. Analyser omverdensforholdene for NOVASOL i Danmark.

Den afhængige omverden
Leverandør:
Kunder:
Konkurrenter:

Den uafhængige omverden
Teknologiske forhold:
Økonomiske forhold:
Miljø:
Massemedier:
Interesseorganisationer:
Kulturelle forhold:

Uddrag
Der er mange tendenser i Danmark som alle virksomheder skal tilpasse sig efter. Som nævnt tidligere går danskerne meget op i miljøet og vil gerne have at alle skal passe på det, hvilket NOVASOL allerede har forsøgt at tilpasse sig. I dagens Danmark er der færre kernefamilier (par med børn), der kommer flere single forældre familier.

I 2017 var det omkring 30% af danske familier med børn, som var single forældre. Dette bør NOVASOL tilpasse sig, ved at markedsfører mere til enlige forældre med børn frem for komplette børnefamilier eller par. Danskerne tilbringer også 53% af sommeren i Danmark, omkring 17% tilbringer hele sommeren i et andet land og 28% deler sommeren op mellem udlandet og Danmark.

To af grundene til at lidt over halvdelen af danskerne vælger at holde sommer i Danmark er fordi de enten har et sommerhus her, eller ikke har råd til at tage på udenlandske ferier. Danskerne udgjorde i 2014 25,2% af turistovernatninger i feriehuse i Danmark, derfor er det vigtigt for NOVASOL at have fokus på danskernes behov for måske billigere alternativer til udenlandske ferier.

NOVASOL er gode til indtil videre gode til at påvirke og tilpasse sig forholdene i omverdensmodellen. NOVASOL er markedslederen på marked for turistovernatninger i Danmark, så alt de gør vil påvirke konkurrenterne. Virksomheden arbejder på et højt niveau med at tilpasse og påvirke forbrugernes behov.

Økonomien i Europa er blevet bedre, hvilket forventes at komme NOVASOL og andre udlejere i branchen til gode. En bedre økonomi betyder, at forbrugerne er mere villige til at spendere penge på at forkæle sig selv. NOVASOL går meget op i at hjælpe mennesker som ikke er lige så heldige som andre, dette viser de ved at støtte forskellige interesseorganisationer som bl.a. Scleroseforeningen.

NOVASOL har været gode til at tilpasse sig de kulturelle tendenser der indtil videre har været i samfundet, bl.a. gennem NOVASOL Coastal Care.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu