Maki | Analyse | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
Lav en kort virksomhedskarakteristik for MAKI.

Udarbejd en BMC for MAKI.

Gør rede for på hvilke måder MAKI kan skaffe information om det marked, de arbejder på.

Vælg 3 forhold fra MAKIs omverden og analyser disses betydning for virksomheden.

Analyser, diskuter og vurder konkurrenceforholdene på det marked MAKI arbejder på.

Uddrag
Maki A/S blev grundlagt i 1995 og ejes af administrerende direktør Michael Jensen, tidligere administrerende direktør Niels Dahl-Nielsen, Lars Gjørup, John Thomas og kapitalfonden Industri Udvikling.

Maki er på et fantastisk væksteventyr, hvor mod og sund forretningspraksis har ført virksomheden op blandt de førende distributører af legetøj i Norden.

Med stærke salgsstyrker primært i Danmark, Sverige, Norge og Finland distribuerer Maki til 70 internationale mærker og ejer 3 lokale licenser.

De sælger udelukkende B2B, og deres legetøj sælges i mere end 5000 nordiske butikker og webshops.

Den primære målgruppe er børn i alderen 0-8 år. Hos Maki distribuerer vi nøje udvalgt legetøj, som er lærerigt, stimulerende og frem for alt sikkert for børn at lege med.

De har en dynamisk, erfaren og resultatorienteret virksomhed med en dokumenteret track record for at levere succes og vækst for deres partnere- både kunder og leverandører.

Maki repræsenterer en lang række interessante og højtydende legetøjsmærker. De gør en dyd i at investere og promovere vores produkter stærkt.

Hos Maki stræber de efter at sikre daglige leverancer, hvilket også afspejler deres tilpasningsevne samt løbende fokus på optimering af processer og generering af gode forretningspartnerskaber.

De leverede i 2019 en bruttofortjeneste på 70,5 millioner kroner samt et nettoresultat på 35,2 millioner kroner. De forventer et lignende nettoresultat for 2020.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu