Løvbjerg | Analyse | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
Regnskab
Største investering nogensinde
Mere fokus på HR
De unge kan også tænke selv

Uddrag
Trods lukning af varehuset i Skanderborg er 2019 også indledt med vækst. Kæden skal i år investere det største beløb nogensinde.

Ved årsskiftet lukkede den familieejede kæde Løvbjerg sit varehus i Skanderborg. Alligevel kan adm. direktør Jesper Due fortælle, at kæden er kommet godt fra start i år.

Jesper Due har inviteret Dansk Handelsblad på besøg i varehuset i Fredericia for at fortælle om regnskabet for 2018, hvis resultater i ledelsesberetningen beskrives som " tilfredsstillende".

-Vi har fået flere kunder, og vores omsætning er samlet set vokset med 1 pct. i 2018. De fleste butikker er inde i en god udvikling.

Der vil altid være nogle, der klarer sig lidt dårligere end de bedste. Men der er ingen problembutikker, og vi har ikke planer om at lukke flere, siger Jesper Due.

Omsætningen har de seneste fem år ligget nogenlunde stabilt lige over 1 mia. kr. I 2018 landede den på 1,042 mia. kr. mod 1,031 mia. kr. i 2017. Direktøren vil ikke sætte tal på kundekurven, men antyder, at den er nogenlunde status quo.

-Vi har øget vores overskud, selv om det har kostet penge at lukke varehuset i Skanderborg. I forbindelse med lukningen har vi måttet afskrive en hel del sidste år

og derudover falder omsætningen naturligvis i en butik, der er under afvikling - ligesom lønudgifterne fortsætter i en periode, efter butikken er lukket, siger Jesper Due.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu