Lakrids by Bülow | Afsætning Case

Indholdsfortegnelse
1. Redegør for virksomhedens eksportmotiver.

2. Vurder virksomhedens eksportberedskab.
- Produkt:
- Produktion:
- Personale:

3. Diskuter. Virksomhedens marked udvælgelse og vurder, hvilke lande der vil være attraktive for virksomheden at starte eksport til.

4. Redegør for virksomhedens ide.

5. Diskuter virksomhedens generiske strategi.

Uddrag
Til at starte på vil der blive givet en redegørelse over Johan Bülows LAKRIDS eksportmotiver. Til at starte på vil der blive kommet ind på de interne eksportmotiver, hvor der blive kommet ind på hvilke mål ambitioner han har for virksomheden.

Vækst og Indtjeningsmål for LAKRIDS BY Johan Bülow er en virksomhed der producerer lakrids med topkvalitet, det er et deres mål at de kan tjene penge på den høje kvalitet de har i deres lakridser.

Danmark er et godt sted at starte i hensyn til mange andre lande fordi her i Danmark, er der mange, som gerne vil give lidt mere for kvaliteten.

Ambitioner de har i firmaet er meget højt med Johan Bülow ved roret, for han mener en dag at hans lakridsen kan blive kendt i hele verden.

Konkurrencemæssige fordele hos LAKRIDS BY Johan Bülow er, at det er et specielt produkt de sælger altså en kvalitets lakrids.

Derfor er det en stor fordel for ham, hvis de skal begynde at eksporter til andre steder i verden fordi det er en kvalitets lakrids.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu