Kærlighed | Dansk Essay | 10 i Karakter

Indledning
Kærlighed. En strøm af følelser der går igennem hele kroppen. Kærlighed kan være fascinerende som intet andet, og man kan virkelig blive overrasket over hvilke følelser og sider det kan bringe frem i folk.

Hvis man tænker over det, så findes der mange former for kærlighed. Mange forskellige former for kærlighed, som også jeg har oplevet.

Man kan have en form for kærlighed til sin familie, sine venner, kæledyr eller mad hvis man er madelsker, men det er ikke den kærlighed jeg taler om.

Uddrag
Hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg ikke hvor meget jeg i virkeligheden bryder mig om kærlighed.

Det er fuldstændig umuligt selv at kontrollere kærligheden og ens følelser. Jeg har prøvet. Det kan simpelthen bare ikke lade sig gøre. Kærlighed er en ting man både kan elske og hade på samme tid.

Det er noget man til tider afskyr, og alligevel er man fuldstændig afhængig af det. Så snart man ikke har det, savner man det.

Jeg tror at den helt store kærlighed kommer når man mindst venter det, og når man først har fundet en person man slet ikke kan give slip på, så er det ikke meningen at man skal give slip. Det kan være nemt at forveksle forelskelse med kærlighed.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu