Joe & The Juice | Dansk Aflevering

Indledning
I denne opgave vil jeg redegøre for Jakob Jessens analyse af virksomheden Joe & the juice. Derefter vil jeg lave en analyse af Joe & the juices hverve-video med fokus på videoens indhold og iscenesættelsen af dette. Til sidst vil jeg slutte af med at give min egen analyse, hvor jeg vil udtrykke mine egne personlige holdninger til konceptet.

Jakob Jessen skrev d. 14. september 2016 en artikel omkring hans syn på Joe and the juice og hvilken påvirkning deres udstråling og motiver har på andre. Her mener han blandt andet, at Joe and the juice, er blevet en overfladisk arbejdsplads, og mener til dels ikke, at det har en særlig god indflydelse på folk.

Jakob mener, at Joe er blevet et sted, som repræsenterer den unge tidsånd, som han så fint kalder det . Jakob finder fascination i deres fremgang og holdninger til tingene, men mener også, at det er en absurd måde at fremstille sig på den måde som de gør.

Uddrag
I Joe & the juice videoen følger vi en ung, energisk fyr med masser af gåpåmod. Han udstråler selvsikkerhed og entusiasme, som også er den måde Joe vil fremstille sig selv på. Hans udseende er cool og han har tatoveringer ligesom de andre medarbejdere.

Derudover er hans tøjstil meget enkel som repræsenterer Joe; enkelt og godt. Man følger denne her mand i takt med, at der kører en dyster mørk stemme i baggrunden, for at understøtte stemningen og miljøet. Her bliver der fx sagt: ”Dine tanker får dig til at tro, at det er nemmere at give op, og at det bare er et arbejde, hvor du skal tjekke ind og komme igennem dagen, men du tager fejl, dette er ikke kun et job, dette er en kultur, broderskab, du vil kæmpe for dit hold”.

Denne voice-over fylder meget i videoen, og stemningen bliver forstærket af en opsigtsvækkende baggrundsmusik.

---

Hvis jeg skal tage udgangspunkt i mine egne erfaringer og oplevelser med Joe & the juice, så ville jeg sige, at jeg har det lidt ambivalent omkring konceptet. Før jeg havde været der, associerede jeg konceptet med arrogance og overlegenhed.

Det gør jeg til dels stadig. Da jeg så endelig tog mig sammen til at besøge stedet, blev jeg modtaget med god service. Udsmykningen er noget for sig selv. Jeg kan godt lide det her diskoteklook, men hvor det alligevel er afslappet.

De høje stole gør også noget, for at det ikke bliver så kedeligt og firkantet at se på. De skiller sig ud, ved den høje musik der bliver afspillet derinde, men det er egentlig også noget, jeg godt kunne have været foruden.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her