Joe And The Juice | Noter Afsætning

Indholdsfortegnelse
1. Redegør kort for det danske café- og barmarked. Inddrag tabel 1.

2. Analyser hvorledes Joe & The Juice ønsker at positionere sig på det danske café- og barmarked.

3. Analyser Joe & The Juices brug af produktparameteret. Inddrag de 7 P'er.

4. Diskuter følgende udsagn:
• Joe & The Juice er markedsfølger på det danske café- og barmarked.

• Ulempen for Joe & The Juice ved at benytte sig af franchisetagere er, at kæden ikke har kontrol over markedsføringen.

5. Identificér en væsentlig udfordring for Joe & The Juice på det danske café- og barmarked. Diskuter mulige løsning(er) af den valgte udfordring.

Uddrag
Det danske café- og barmarked er relativt stort, da der i alt eksisterer 3000 cafeer og barer, og der er kommet flere til gennem årene.

Ud fra tabellen så ses det at cafeer som Baresso Coffee og Joe and The Juice var førende i 2016, men markedet har ændret sig gennem årene, og Baresso Coffee har haft et drastisk fald fra 27,8 % til 5,1 %.

Joe & The Juice har holdt en stabil stigning til 2019 og har i 2019 i en markedsandel på 30%, hvilket gør at Joe and the juice holder deres dominans indenfor andre juicebarer på landsplan.

Indenfor barmarkedet, så ses det at The Old Irish Pub har en drastisk stigning fra 2016-2019, og ender i 2019 med en markedsandel på 22,9% hvilket er meget mere end hvor mange procent de havde i 2016(11,2%).

Overordnet set så dominere Joe And The Juice cafe-markedet og er markedsledere på markedet, mens The Old Irish Pub dominere barmarkedet, som de har gjort i flere år.

---

Produkt: Joe & The Juice har ikke det store udvalg, men de produkter som de server er højkvalitets mad som bliver produceret med gode råvarer.

De serverer kaffe, sandwich og deres specielle juice/smoothie, og Joe & The Juice udtaler på deres hjemmeside, at vitaminerne og ernæringen i deres produkter er on point.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu