Joe And The Juice | Anayse

Indledning
Joe & The Juice er en dansk restaurant kæde, som primært sælger juice, kaffe og sandwiches. Kæden sælger også merch med deres logo. Det er for eksempel kaffekopper og drikkedunke.

Restaurantkæden har 200 restauranter verdenen over, primært i Europa, USA og Østasien. Grundlæggeren for virksomheden er Kaspar Basse, som åbnede sin første restaurant i København 2002.

Joe & The Juice har 68 restauranter i Danmark. Restauranterne ligger for det meste i centrum af storbyer.

Uddrag
Kæden er modsat til mange andre danske kæder, kendt verden over. De har formået at blive større end de fleste danske cafeer. Dog er Joe & The Juice ikke større end Espresso House på deres antal af restauranter, men Joe & The juices markedshandel er større.

Hvis vi ser lidt på Joe & The Juice’s målgruppe, så ser vi at det typisk er unge piger og voksne mennesker til omkring de 40 år der besøger Joe & The Juice.

Joe & The Juice's koncept bygger meget på oplevelsen, og ikke mindst sundhed. Sundhed er en ting der er meget “in” lige nu, så derfor fanger de også meget de unges opmærksomhed, da det typisk også er de unge der vil være med på moden.

Det er dog ikke alle unge der tager på Joe & The Juice. Da Joe & the Juice går meget op i deres råvarer og sælger sunde produkter, er det meget sportslige mennesker, og mennesker som tænker på hvad de spiser der besøger restaurantkæden.

Joe & The Juice fanger specielt også de unge piger ved at der altid er højt musik i deres butikker, og ved at det altid er unge og veltrænede fyre der står bag disken og servicere.

Når man tager ind på Joe & The juice, er det forskellig fra kunde til kunde, hvilket behov der skal dækkes.

Det kan dække både det fysiske behov hvis man er tørstig eller sulten og har brug for noget at spise. Det kan også dække det sociale behov, hvis man tager der ind for at mødes med venner eller familie.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu