Indholdsfortegnelse
1. Redegør kort for det danske café- og barmarked. Inddrag tabel 1.

2. Analyser hvorledes Joe & The Juice ønsker at positionere sig på det danske café- og barmarked.

3. Analyser Joe & The Juices brug af produktparameteren. Inddrag de 7 P'er
De syv p´er/marketingmix og parametermix
- Price:
- Product:
- Promotion:
- Place:
- People:
- Physical evidence:
- Processer:
- Målgruppe:
- Strategi:

Uddrag
I Danmark er der omkring 3.000 cafeer og barer, og antallet er steget meget i de senere år. Ud af de 3.000 cafeer og barer er størstedelen drevet som selvstændige virksomheder.

Baresso Coffee var tidligere den førende kæde i branchen, men de senere år er kæden blevet omdannet til kæden Espresso House, hvilket har kostet virksomheden dyrt og medført et stort tab af markedsandele.

I dag er Joe & The Juice markedsleder på marked, og havde i 2019 en markedsandel på 30%. Efterfølgende kommer The Old Irish Pub med en markedsandel i 2019 på 22,9%.

Derudover er de vigtigste spiller på marked Cafe Vivaldi, Riccos Kaffebar og Starbucks. Når man kigger på branchen cafeer og barer, er det en meget bred vifte

da mange af kæderne ikke er endelig konkurrenter til hinanden. F.eks. The Old Irish Pub og Starbucks er to vidt forskellige kæder, og har helt forskellige visioner og mål.

---

Price:
- Virksomhedens produkter er dyre, primært fordi at de bliver lavet med kvalitet. Men hvis man sammenligner Joe & The Juice med Starbucks minder priserne meget om hinanden.

Hvis man derimod sammenligner med at købe en sandwich og en juice i et supermarked er det noget andet

for i et supermarked er priserne på disse varer overhovedet ikke så dyre som i Joe & The Juice, netop fordi at der ikke er meget kvalitet over dem. Når man besøger juicebaren får man tilberedt sin mad med kvalitet og stil.

Product:
- Juicebaren Joe & The Juice sælger både mad og drikkelse, de sælger juice, smoothies, kaffe, og sandwich, salater, muffins og yoghurt.

Deres produkter er god kvalitet, da deres juice og smoothies er friskpressede og deres sandwich er hjemmelavet. God kvalitet, er også med til at deres priser ligger i den høje ende.