Joe And The Juice | Afsætning

Indholdsfortegnelse
Forretningskoncept
Espresso mod Joe
Kundeservice og Betjening
Købsadfærd på B2C – Forskellige købstyper?
Segmentering og målgruppevalg - Segmenteringsproccessen?
Konkurrenceforhold - Skydeskivemoddellen?
Placering
Parkeringsorienteret
Hvilke overvejelser gør Joe and the Juice sig, når det gælder placering?
Produkt - Redegørelse for produkt.
Hvilke kvalitetsovervejelser gør kunderne sig hos Joe and the Juice sig?

Uddrag
Forretningskoncept – Konceptet/drømmen med at skabe en forretning som denne, var at kunne måle sig med de største på markedet.

På dette tidspunkt var det Starbucks som var de førende på markedet. Stifteren af Joe and the Juice er Kasper Basse, og har altid været fascineret af Starbucks.

Kasper havde en ide om, at de ville bruge det samme koncept som Starbucks. Det er lige fra et design skabt fra det skandinaviske miljø, hvilket vil sige en smule råt, og med noget kant.

Dog har Starbucks ikke fokus på dette, men mere at skabe en Take-away stemning, hvilket vil sige at man kommer, og kort tid efter smutter igen. I hvert fald hvis du tager i betrækning med Joe.

Joe mener selv, at de har det eneste koncept i verdenen, som tilbereder maden som en restaurant. Hos Joe bliver der solgt Juice, Smoothies, Sandwiches, diverse kager/søde sager.

Samtidig med at der bliver smurt sandwiches bag, er der i baggrunden høj musik, hvilket giver en stemning af fest og ungdom.

Det er også vigtigt at medarbejderne har en vis attitude, og at de skælder sig ud fra mængden. Det er nemlig måden at kunne skaffe flere kunder til butikken.

Espresso mod Joe – Lighederne mellem de to forretninger, er salget af deres varer. Det gælder blandt andet salg af kaffe og diverse søde sager.

Samtidig er det et meget ungt personale, hvilket der også er på Joe. Ulighederne lyder som følgende, at der ikke er høj musik ved Espresso House, samt deres smoothies.

Der er ikke den samme stemning, sammenlignet med Joe. Espresso House er mere til det lidt ældre publikum. Espresso føltes mere som en cafe, hvorimod Joe er mere festlig.

Kundeservice og Betjening - Måden at Joe servicerer, er ved deres Charme, selvtillid og lækkert hår. Det er for at skabe en vis følelse/stemning hos de unge forbrugere.

Det er oftest drenge som arbejder der, så det er i håb om at kunne tiltrække flere piger, som med glæde kommer ind og handler.

Kerneydelsen(?) foregår således, at Joe selvfølgelig sætter større vægt på visse varer end andre. De har selv udtalt, at de gerne vil kendes for deres “legendariske” smoothies, og at det er det som de lægger mest vægt i at skulle sælge.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu