Joe And The Juice | Afsætning Case | 10 i Karakter

Indledning
Den største del af Joe & the Juice’s kunder er unge. Det går hurtigt ved Joe and the Juice så det er meget praktisk for de unge mennesker, som ikke har så meget tid.

De unge syntes at det er fancy at købe mad og smoothie der, for det er meget i trend at leve sund ovenpå ser det også fedt ud.

For Joe & the Juice er det meget godt, at der er mange unge der kommer og køber deres mad og smoothies, fordi de lægger det så op på social media og så bliver andre lettere opmærksomt på det.

For de meste er det modificeret genkøb, fordi de fleste har allerede i forvejen købt kaffe, smoothies eller sandwiches, men er nu begyndt med at købe det et andet sted.

Uddrag
Nutidsdages er der mange flere folk som gå op i temaet miljø, og so er miljøbevidst. dertil vælger så også de fleste mennesker spisesteder, hvor hensynet til miljøet er rimelig høj. baseret på denne miljøbevidsthed

er joe and the juice en af de største virksomheden som bidrager i denne miljøforbedrings brance. deres juices baser på frugt og grønt, som er fra lokalområdet, eller som højst blev sejlet til danmark.

deres miljøbevidsthed får kunderne at se hele tiden, mens ens juice bliver tilberedt, kan man se på hvad juicen består af i form af et lille foredrag om produktionen.

Ud fra denne miljøvenlige og miljøbevidste befolkningen, skulle virksomheder tilpasse sig i forhold til deres emballage, ligeså joe and the juice.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu