Jan Gintberg efter 10.000 kilometer i elbil | Analyse

Indledning
Jan Gintberg efter 10.000 kilometer i elbil: Vi kommer alle til at lide en pinefuld død

Debatindlægget er udgivet den 25.januar 2020. Debatindlægget er skrevet af Jan Gintberg som er Tv-vært, komiker og elbilejer, indlægget er udgivet af Politiken.

Uddrag
Jan er god til at visualisere hvordan situation står til med opladestandere rundt i Danmark, han beskriver hvordan det er umuligt at finde en opladestander så snart man kommer ud i udkants Danmark.:” VIRKELIGHEDEN er denne:

Så snart du kommer ud til noget, der minder om randområderne, er der større chance for at finde en nedlagt skole end en mulighed for opladning”.

Her for man virkelig et billede af hvor svært det er at finde en opladestander ude i randområderne som han beskriver det.

Det giver en god forståelse for situation, og hvor lang vej der er til et grønt Danmark. Et andet godt eksempel på Jans evne til at visualisere problemet med ladestandere.:” Sådan er virkeligheden desværre i Opladelandet Danmark, der flyder med mælk og vindenergi.

Et paradoksalt Mad Max-agtigt støvtørt mareridt skabt af ingeniører til andre ingeniører. En udørk, hvor du kan komme frem til den eneste 50 kW-stander i 40 kilometers afstand ude vestpå med tre udgange, hvorfra én bil er i gang med at lade, hvorefter du fra standeren får beskeden, at den desværre ikke kan op lade andre, så længe der allerede er én anden bil, der lader”.

Her for man et tydeligt indtryk af hvordan det er når man endelig finder en ladestander, og man så ikke kan få lov at lade ens bil op pga. der er en anden ved ladestanderen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu