Indledning
Mennesket er af natur, et flokdyr som søger sociale relationer, for at undgå ”faren” ved ensomhed. Derfor er det enkelt for mange unge at mange unge søger socialiseringen gennem digitale medier.

Deraf undgås angsten for ensomhed i takt med en konstant kontakt med omverdenen. Hvorledes nogle mener, at det er bedre at være foruden kontakten

og udelukkende begå sig i den traditionelle socialisering, kan være svær at forstå i den globale verden vi lever i.

Uddrag
På den anden side, tror jeg også, at den konstante digitale socialisering kan forekomme stressende. Der er ikke noget tid til at reflektere over og virkelig slappe af.

Der er en generel opfattelse af, at man slapper af, når man ikke fysisk er sammen med andre. Selv der, er den sociale del stadig inddraget. Hvor er tiden til at finde ud af hvem man er som individ?

Som beskrevet i artiklen ”Unge er ikke selvoptaget vi længes efter fællesskab” så er egoismen nærmest ”ikke eksisterende” - vi er et folkefærd, som bygger på fællesskab og sammenhold ubetinget af individets egoisme.

Om det er nationalt eller internationalt vides ikke, men i Danmark kan det muligvis have reference til historien og den politik som føres.

Måske er digitaliseringen en ny metode til at udvikle mennesket, en måde til på at skabe sin egen identitet, og være fremmende for unges identitetsskabelse.

Vi er opvokset som de ”digitale indfødte” og derfor har vi aldrig prøvet andet, er det ikke argumentation nok for at unge trives i det?