Indledning
1: IKEA’s vision er at skabe en bedre hverdag for mange. Virksomhedens forretningsideer er blandt andet at tilbyde et stort udvalg af veldesignede produkter til boligindretning.

IKEA vil også skabe gode kundeoplevelser, blive mere bærdygtige og have et bredt sortiment. Virksomheden prøver så vidt muligt at udvikle produkter af kvalitet samt overkommelige priser som de fleste har råd til og det er deres mission.

2: En mission i en virksomhed er at definerer en virksomheds formål og beskrive hvordan virksomheden vil få det til, at lykkes og komme hen til deres vision.

En vision er hvordan virksomheden skal være på længere sigt og hvordan virksomheden drømmer om at se ud i fremtiden.

Indholdsfortegnelse
Økonomi
Miljø
Kilder:

Uddrag
4: IKEA’s kernekompetence er at producere og tilbyde et bredt sortiment af møbeldele til lave prise fordi IKEA står selv for meget af værdikæden.

Ikea producerer og sælger selv alle møbeldelene, så der er jo ikke nogen mellemhandler som kan gøre det dyrere for kunderne.

IKEA har også meget fokus på, at ramme den bredeste målgruppe og det nyeste inde for boligverdenen. Virksomheden prøver så vidt muligt at skabe den billigste udgave at moderne møbler.

5: IKEA har en meget bred målgruppe, deres kunder er typisk studerende eller børnefamilier som ikke har et stort rådighedsbeløb.

IKEA har forskellige afdelinger f.eks. en familieafdeling som også er i tre afdelinger, voksne, unge og små børn. Der er også en erhvervsafdeling som primært er til voksne.

Der er meget indretningshjælp at finde i IKEA, hvis forbrugerne ikke har så meget tid eller evnerne til at indrette.

Hvis virksomheden skal beholde kunderne, skal de sørge for at tilbyde de samme laver priser med et meget bredt sortiment og så skal de blive ved med at produktudvikle.