IKEA | Afsætning Case | 10 i Karakter

1: IKEA’s vision er at skabe en bedre hverdag for mange. Virksomhedens forretningsideer er blandt andet at tilbyde et stort udvalg af veldesignede produkter til boligindretning.

IKEA vil også skabe gode kundeoplevelser, blive mere bærdygtige og have et bredt sortiment. Virksomheden prøver så vidt muligt at udvikle produkter af kvalitet samt overkommelige priser som de fleste har råd til og det er deres mission.

2: En mission i en virksomhed er at definerer en virksomheds formål og beskrive hvordan virksomheden vil få det til, at lykkes og komme hen til deres vision. En vision er hvordan virksomheden skal være på længere sigt og hvordan virksomheden drømmer om at se ud i fremtiden.

Uddrag
5: IKEA har en meget bred målgruppe, deres kunder er typisk studerende eller børnefamilier som ikke har et stort rådighedsbeløb.

IKEA har forskellige afdelinger f.eks. en familieafdeling som også er i tre afdelinger, voksne, unge og små børn. Der er også en erhvervsafdeling som primært er til voksne.

Der er meget indretningshjælp at finde i IKEA, hvis forbrugerne ikke har så meget tid eller evnerne til at indrette.

Hvis virksomheden skal beholde kunderne, skal de sørge for at tilbyde de samme laver priser med et meget bredt sortiment og så skal de blive ved med at produktudvikle.

Økonomi
Selvom Ikea sælger billige produkter, vil mange gerne vente med at købe Ikea’s varer, hvis der er økonomisk lavvande i ens økonomi.

Ikea har en stor fordel hos de forbrugere, som der står og mangler nye møbler nu og her, fordi deres møbler rammer lavprissegmentet.

Omsætningen i virksomheden er støt stigende, og selvom der ligesom har været økonomiskkrise og lavkonjunktursvingninger så har det faktisk ikke påvirket afsætningen.

Forbruget er måske blevet mindre, men man har jo stadig brug for møbler så derfor er Ikea er billigere alternativ.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu