Indledning
Kortfilmen hedder ”i vores blod”, den er lavet i Frankrig med fransk tale, og er instrueret af Guillaume Seinez. ”i vores blod” blev filmet tilbage i 2009 og hvis man skulle give den et tema, ville det nok være ”fædre” eller ”Far-søn forholdet”

I vores blod handler om hovedpersonen Lionel der har gjort sin kæreste gravid og venter barn, men Lionel lever stadig i sin egen verden og tager ikke hensyn til kæresten Laetitia og hendes graviditet.

Uddrag
Lionel har ikke et godt forhold til hans far, han er faktisk bange for ham, da han kommer sent hjem og har været i en slåskamp, lægger hans far en hånd på Lionels skulder, og Lionel ser ud til at være bange for at hans far vil tæske ham, som vi så tidligere i filmen.

Hans forhold til hans mor virker ikke til at være dårligt, hun forsøger at hjælpe Lionel ved at sige, at hun gav han lov til at låne hans fars computer

men moren er også bange for faren, hun virker til at være meget bange da Lionels far går amok på ham, så hun ender bare med at gå fra situationen uden at gøre noget ved det.