Hverdagsracisme | Noter Dansk Essay

Indledning
Hverdagsracisme er noget der stadige findes her i Denmark men folk ligger bare slet ikke mærk til at der er stadige racisme i Denmark og mange der går igennem det i deres hverdage her i Denmarks.

Jeg mener, at racisme er noget, vi skal interessere os mere for, og noget, vi skal stoppe, da det er forkert, og ingen skal behandles på den måde.

Uddrag
Når læste Sandy Brinck debatindlæg om racisme ved sin datter og om hvordan datteren har gået igennem racisme fik jeg en følelse af sympati fordi jeg selv har gået igennem racisme i mt liv i mange forskellige måder

fordi jeg er sort og mørk i hunden mange synes det derfor sjovt at lave sjov om det og mage have lavede mange forskellige racistiske jokes til mig fordi jeg er sort.

Selvom det er en joke eller det ikke hver en joke synes jeg stadige at det ikke er ok fordi bare fordi det måske er en joke kan en stadige føle sig krænkede begrund af det og føle sig kede af det overe det selvom det var en joke.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned
  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang nu