Helstrand | Analyse | Noter

Indledning
Helstrand Dressage er en virksomhed som opkøber, træner og sælger heste. Helstrand Dressages målgruppe er primært folk med tilknytning til hestemiljøet og som rider på et højt plan.

Helstrand Dressages opkøber og sælger heste over hele verden og har heste i både Nordjylland og USA. Firmaet har i dag lidt over 100 ansatte og har sat sig på det meste af hestemarkedet.

Uddrag
Hvis vi nu kigger videre på kundens behov til at have en hest er det et behov som den enkelte person har og om personen er villig til at vil give alle de penge som det nu engang koster at have en hest.

Derfor er det her Egobehovet som er i spil. Egobehovet er et behov som den enkelte person har og drejer sig om respekt og anerkendelse som der så er nogle som finder igennem en hest eller at gå til ridning.

Købet af en hest vil også kunne få en til at få en højere social status da man signalerer igennem købet af en hest at man har en god og sund økonomi.

Når køberen til en hest skal foretage et købe bliver der brugt den komplekse købsadfærd da kunden udviser en høj involvering grundet at der er så mange penge involveret, dermed har køberen også en meget lang beslutningsproces da det er et overvejelseskøb det varierer fra person til person om man køber på den komplekse købs adfærds måde eller om man har en anden købsadfærd det kan komme an på hvor god og sund ens økonomi er.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu