Indledning
Hansens flødeis Startede i Hillerød i 1922 af hans Peter Hansen, hvor han finder på at lave is i midt 20’erne, og kalder det for Frederiksborg is, og senere ændrede navn til Hansens flødeis.

Indholdsfortegnelse
Virksomhedens infrastruktur:
Menneskelige Ressourcer
Teknologiske ressourcer
Indkøbsfunktioner
Indgående logistik og Lagerstyring.
Fremstillingsproces
Udgående logistik
Logistik og Service
Markedsføring + salg distributionskæde
Konklusion

Uddrag
Virksomheden administrerende direktør er Rasmus Jørgen Eibye, som er tredje generation i virksomhedens, som sammen med hans bror Anders Ejby som er salgsdirektør, styre virksomheden.

Som chef eller direktør I virksomheden er der kun de to brødre som styre det hele. De har også nogle former for ”underchefer” som styre forskellige afdelinger, som fx salg, eller pakning. Men overordnet set er det kun dem der styre virksomheden.

Gennem tiden har ejerskabet ændret sig, der kom ligesom et generationsskifte, og Rasmus og Anders Eibye, ejer nu 90 procent af virksomheden mens deres far ejer 10 procent af virksomheden.

I Hansens flødeis har de altid haft en ide og et koncept om de skal lave højkvalitets is hele tiden, en grundværdi som de har fra deres oldefar.

En anden meget vigtig ting de går op i som Virksomhed er at de har styr på deres leverandøren, og har deres egne valg af råvarer.

Virksomheden har 30 ansatte, som de selv siger er en lille men personlig virksomhed, hvor chefen og ejeren er samme person, og har tætte forhold mellem hinanden. Når det nu er en lille virksomhed

har de mange forskellige roller, og alle i virksomheden kan stort set alle roller, og det vigtig for dem at de ansatte forstår hele processen og kan klare sig selv.

De måde de har valgt at styre produktionen på er at virksomheden producere nogle gange til ordre, men mest til deres lager, da de vil være lagerførende, så de altid har alle deres varenumre på lager.