Indholdsfortegnelse
Virksomhedskarakterstik: https://dengronne.dk
Værdikæden: https://dengronne.dk
Indkøb og lager
Marketing
Salg og Service

Uddrag
Hos Den Grønne Shop er det muligt at betale med VISA-Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard, Paypal og Mobilepay. Alle beløb er i DKK.

Beløbet på ordren bliver først trukket når man vareren er sendt til kunden, derudover er der forbehold for prisfejl, udsolgte/udgåede varer.

Den bestilte ordre bliver sendt igennem DAO, og den normale forventningstid af vareforsendelse er omkring 1-2 hverdage. Varer der bliver bestil på hverdage inden kl 17.00 bliver sendt samme dag, derudover bliver varer bestil efter 17.00 i hverdag og udenfor hverdage, sendt på den næste hverdag.

Ved køb af varer over 499 kr. er der gratis fragt, derudover afhænger fragtprisen af varens vægt, fragtpris fra 39 kr.

Det er muligt at få tilsendt vareren til udlandet, dog gælder muligheden om gratis fragt ikke, og der vil oveni fragtprisen blive pålægges porto afhængig af modtagerland.

Ønsker man at komme i kontakt med Den Grønne Shop, er det muligt at kontakte dem på flere forskellige måder, man kan fx kontakte dem ved at ringe ind på nummeret 26 83 89 00, skrive til dem på Info@dengrønne.dk, eller kontakte dem ved at skrive navn, E-mail, telefonnummer og den ønskede besked under funktionen kontakt på deres hjemmeside.

Grundet ønsket kontakt med den grønne kan skyldes mange årsager, herunder fx klage over et produkt, spørgsmål osv.