Gud taler ud | Noter Analyse | Jens Blendstrup

Indledning
Romanen "Gud taler ud" skrevet af Jens Blendstrup i 2004 handler om faren Uffe, som også kaldes Gud i bogen. Det er Jens, Guds søn, som skriver om familielivet og fortæller hvordan Gud er som person.

I min analyse vil jeg undersøge mange ting, som forsager sig i bogen, såsom Guds holdning til hans familie og resultatet af alles sympati for ham i sidste ende.

Derefter vil jeg introducere nogle emner i bogen, give min personlige holdning til bogen og om du skulle læse den.

Uddrag
Hvis vi ser et eksempel fra bogen, er Gerd Lillian låst inde i værktøjsskuret, fordi Gud synes, det er hendes skyld, at Danmark tabte 3-1 til Sverige.

Du kan også føle at Gud er komplet der. Det ser ud til, at Gud foretrækker sin hund Schenko frem for sin families lykke, fordi han "taler" om alt med sin hund og behandler ham som et rigtigt menneske, fordi det også beskrives som "Guds hund" liggende På hans fødder.

Gud spiser hundemad. At fodre hunden med en gaffel er ikke normal opførsel. Gud var i første omgang ekstremt voldelig over for sin søn og Gerd Lillian, men ikke over for Schenko (hunden)

men så syntes det at han var virkelig syg, og det syntes at dukke op på ham, så han fremsatte forslag til dem i stedet for at skælde ud De, men da han begyndte at hjælpe sine sønner mere og mere, blev han mere og mere blid.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu