Generationskløfter | Dansk kronik

Indledning
Der er kæmpe forskel på den unge generation i dag, og så den forrige generation. Der er sket et masse på de år. De unge nu til dags, er vokset op med programmer som Paradise Hotel, Divaer i Junglen og De Unge Mødre osv. De unge fremstår af en eller anden grund alle sammen som nogen, som kun går op i folk der er dumme og som knalder på tv, fx på et hotel i Mexico. Men ungdommen i dag har meget mere at byde på, og den kan altså andet end at se primitivt tv.

Uddrag
Han inddrager sporten curling, for at sætte de voksne i et dårligt lys, hvilket betyder han benytter billedsprog. Gennem hele artiklen bruger Lasse Lindegaard ironi og kan derfor godt virke lidt utroværdig. Et godt eksempel på ironi er da han skriver ”dagpengemodtagere”.

Lasse Lindegaard får indholdet i artiklen til at virke som et vigtig emne at ”tage stilling til”, grundet hans brug af patos.
Udover sin brug af patos, bruger han også interseksualitet. Han mener at satire og ironi kan fungere, så længe der er et budskab. Her kommer han med eksempler fra Mikkel Munch-Fals´ tv-program ”Nærkontakt” samt ”Hyklerriget” som er et satireprogram på DR3.

Eftersom han kommer med eksemplerne ovenover gør det ham mere pålidelig, og dette styrker hans etos. Lasse inddrager læseren uanset hvilken aldersgruppe der læser artiklen, ved at bruge ordene som vi, jeg og I.

Få adgang til hele opgaven

Upload en opgave og få adgang til denne opgave

Hvor brugbar var denne opgave?

Klik på stjernerne for at bedømme opgaven!

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal anmeldelser

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!