Generationer | Noter Analyse | Volkswagen | 10 i Karakter

Indledning
Reklamefilmen ”Generationer” er en reklamefilm lavet af den tyske bilkoncern, Volkswagen i 2017. Reklamefilmen minder meget om en kortfilm i både sin længde men også opbygningen.

Filmen er instrueret af Sune Svanborg Sørensen, og hovedrollerne, far og søn, bliver spillet af Christopher Poll og Torben Zeller. Reklamen er blevet vist på mange forskellige platforme

eksempelvis TV, sociale medier, Volkswagens egen hjemmeside. Reklamen er gået viralt både herhjemme men også i udlandet og mere end 1,2 millioner har set reklamen. ”

Uddrag
I reklamen oplever man mange forskellige former for lyd. I starten af reklamen, indtil Alex og hans far er ude ved rutsjebanerne , er der reallyd. Vi hører lyden fra bilen, mennesker der snakker men intet andet.

Efterfølgende er der stadig lydene man normalt ville høre, men der er også baggrundsmusik som er med til at skabe stemning. Der er en kort pause for baggrundsmusikken fra da faren siger skak og indtil Alex er gået væk .

Dette korte øjeblik virker som en form for klimaks i filmen, da deres forhold herfra begynder at udvikle sig lidt mere positivt. Derudover føler man som seer også at man får et lille indblik i hvordan deres forhold har været.

Fra da Alex går ud af bilen og skriger til han beslutter sig at bakke tilbage efter sin far udvikler musikken sig til noget der minder om noget spændingsmusik men mere roligt.

Igen er det fordi der sker en udvikling her, fordi Alex vælger at køre tilbage efter sin far. Baggrundsmusikken herfra er mere let og frisk i de næste klip lidt ligesom stemningen i bilen.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu