Flexa | Analyse | 12 i karakter

Indholdsfortegnelse
1 Analyser Flexas værdikæde og vurder, hvad virksomhedens kernekompetencer er
- Støtteaktiviteter
- Virksomhedens infrastruktur
- Menneskelige ressourcer
- Teknologiudvikling
- Indkøb
- Primære aktiviteter
- Indgående logistik
- Produktion
- Udgående logistik
- Markedsføring/salg
- Service
- Kernekompetencer:

2 Analyser hvilke forhold i Flexas omverden, der har afgørende betydning for virksomheden. Indsaml selv relevant information om omverdens forhold.
- Uafhængige
- Afhængige

3 Vurder, på baggrund af ovenstående analyser, Flexas nuværende situation vha. en SWOT- opstilling og diskuter, hvordan virksomhedens fremtidsmuligheder ser ud
- Fremtidsmuligheder:
- 3 Delkonklusion
- Bibliografi

Uddrag
Værdikæden kan benyttes for at finde frem til ressourcerne og kernekompetencerne som skaber værdi som kunden. Virksomhedens værdikæde består af en række aktiviteter, der udføres for at produktudvikle

indkøbe, producere, markedsføre, levere og servicere virksomhedens produkt. Disse ting skaber tilsammen produktets værdi for kunden. (Helle Villum Christensen 2017)

---

Flexa bruger ikke menneskelige ressourcer i deres produktion, men i deres salg. Hos deres forhandleres butikker er der medarbejdere, som kan råde og vejlede forbrugeren.
Teknologiudvikling

Virksomheden er god til at produktudvikle, da de overlever på denne måde. Deres hjemmeside er på 15 forskellige sprog, som gør det nemmere for dem at komme ud på andre landes markeder og derfor bliver et multinationalt selskab.

Deres hjemmeside er meget brugervenlig og nem at finde rundt i, som skaber en stor værdi for kunden. Indkøb 90% af deres møbler bliver produceret på deres fabrikker i Estland

hvor der er en lang håndværksmæssig tradition for at arbejde med træ. De har derudover 30 udvalgte leverandører fra Estland og nabolandene.

Flexa forsøger at få et samarbejde med et møbelforretning. Møbelforretningen søger via e-handel og er lagerførende med 3-4 produkter.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu