Fitness World | Afsætning | 10 i Karakter

Indledning
Fitness World er en kæde af fitnesscentre, med 57 centre rundt omkring i landet. Det tilbyder et fitness abonnement, til en fast lav pris

og de er med deres ca. 200.000 medlemmer, den merkant største kæde i Danmark. De tilbyder igennem et abonnement mange forskellige ting, såsom aktiviteter, gratis kaffe i centrene osv.

Aktiviteterne i deres centre kan være alt fra holdtræning i crossfit, til selvtræning i deres mange maskiner og områder, rettet mod at få en sundere og stærkere krop.

Indholdsfortegnelse
1 - Analyser relevante forhold i Fitness Worlds omverden, der påvirker virksomheden.
- Den afhængige omverden
- Kunder
- Konkurrenter
- Leverandører
- Den uafhængige omverden
- Political
- Economical
- Sociocultaral
- Tehnological

2 - Diskuter og vurder Fitness Worlds strategiske muligheder.
- SWOT-analyse
- Stærke sider (S)
- Svage sider (W)
- Muligheder (O)
- Trusler (T)
- PLC - kurven

Uddrag
Political
Jeg mener at political, er et relativt vigtigt forhold, for Fitness World, fordi der er en del forskellige love og krav et fitnesscenter skal rumme.

Der er mange forskellige ting, man skal være ekstra opmærsom på, hvis man har et fitnesscenter.

Economical
Den økonomiske del af modellen, har også en kæmpe relevans for Fitness World og deres økonomiske forhold er helt klart en af de store faktorer

når man tænker på Fitness Worlds evne til at skaffe kunder. Mange vælger nemlig Fitness World over konkurrenterne pga. deres faste lave pris.

Sociocultaral
Dette er den kulturelle og sociale del af modellen. Mange bruger træning, som en form for hygge med vennerne, hvilket styrker Fitness Worlds sociale og kulturelle muligheder.

Flere og flere er efterhånden begyndt af have fitness som en del af deres hverdag. Hvilket kun giver Fitness World og resten af markedet nogle kæmpe vækstmuligheder. For jo flere mennesker de kan rette sig imod, jo større bliver deres marked.

Tehnological
Fitness Worlds teknologiske forhold har også en kæmpe relevans.

For hvis deres centre aldrig bliver opdateret med de ny og bedre maskiner osv. vil kunderne vælge de konkurrenter, som følger med teknologien.

Vejrforholdene har også kæmpe betydning for Fitness World. Det har de, fordi de fleste vælger at være udenfor, hvis det er godt vejr.

Derfor har Fitness World mange flere medlemmer i vintermånederne end i sommermånederne.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu