Farm Mountain Coffee | Analyse

Indholdsfortegnelse
Virksomhedskarakteristik af Farm Montain Coffee
Analyse af Farm Mountain Coffee’s værdikæde
- Primære aktiviteter.
- Støtteaktiviteter
Segmenter markedet og fremsæt forslag til Farm Mountain Coffee’s målgruppe.
- Segment 1, den økologiske kaffedrikker.
- Segment 2, Is kaffe drikkeren.
- Segment 3, den store kaffedrikker.
- Størrelse og vækst
- Mulighed for bearbejdning
- Udgifter til bearbejdning
- Konkurrenter
- Valg af målgruppe strategi.

Diskuter følgende udsagn:
Når Farm Mountain Coffee lancerer en iskaffe, er der tale om line-extension.

Uddrag
Farm Mountain Coffee er et Aktie selskab, som har hovedkvarter i Randers, på mysundevej 10. Lars Bendix er ejeren af Farm Mountain Coffee, det er også ham der selv har etableret virksomheden tilbage i 2007.

Dengang bragte Lars et helt nyt koncept til hele kaffemarkedet, han vil ikke bare have sit firma til at sælge det færdige produkt, han går op i hele processen og han ligger meget af hans fokus i den fulde proces med kaffen, lige fra såningen af kaffeplanterne til at bønnerne er klar til høstningen.

Lars har etableret et velfungerende samarbejde med 96 forskellige kaffebønne farme i Uganda. Lars og Farm Mountain Coffee’s primære fokus har altid været at opnå den højst mulige kvalitet af kaffe.

Lars betaler lidt flere penge for kaffebønnerne end hvis man købte normale bønner, han betaler lidt over 145% af markedsprisen for sine bønner.

Det er han villig til at gøre for at være sikker på at bønnerne er i fremragende kvalitet og at de kommer fra stedet med gode arbejdsforhold.

Farm Mountain Coffee er en virksomhed som har stor fokus på FN’s verdensmål. Farm Mountains coffee’s mission er at sikre regnskovens eksistens, ved at skabe en bæredygtig kaffelabel.

Men samtidig vil de ikke ødelægge farmernes muligheder for at tjene penge. Det er også Farm Mountain Coffee’s mål at firedoble farmernes indtægter, så det bliver muligt for farmerne at sende deres børn i skole.

Herved har Farm Mountain Coffee altså fokus på verdensmål nummer 1, ved at afskaffe fattigdommen.

Samtidig med at de vil afskaffe fattigdom vil de også have farmernes børn i skole, hvilket føre os videre til verdensmål nummer 4, som går ud på at alle skal have en uddannelse i god kvalitet.

Farm Mountain Coffee har også fokus på verdensmål nummer 8, som handler om at have anstændige jobs og økonomisk vækst, som Lars jo prøver at udfylde i og med at han går så meget op i arbejdsforholdene.

Farm Mountain Coffee sætter også et tjek tegn i verdensmål nummer 15, eftersom at de kæmper for regnskovens eksistens.

Dette udfylder verdensmål nummer 15 eftersom at det handler om at man genopretter eller beskytter økosystemerne på land.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu