Espresso House | Analyse

Indledning
Ligesom så mange andre virksomheder, har de haft det svært i 2020. 2020 stod på den farlige covid-19 virus, som vi alle har haft at mærke af.

Børn kunne ikke komme fysisk i skole, Medarbejder blev sendt hjem fra arbejde i ubestemt tid og nogle virksomheder blev nødt til at lukke forretningen i ubestemt periode eller ligefrem dreje nøglen rundt.

Corona var noget lort, men i stedet så Espresso House muligheder i det der kom med corona. Mange mennesker begyndte mere at få bragt maden ud, nu hvor det ikke var muligt at forsamle sig på diverse caféer, så derfor har Espresso House indgået et samarbejde med Wolt, som vil hente maden/drikkelsen ved en af de 56 kaffebarer og derfra levere det til kunden.

Uddrag
Formålet en markedsanalyse i Espresso House tilfælde ville være om der ville være et eksisterende marked for at Espresso Caféen kan udnytte levering til døren.

Man må formode at Espresso House har enten lavet deres egne undersøgelser (Field resarch) eller de har fundet undersøgelser omkring andre cafeer som har haft samme problemstilling (Desk research).

De er et spisested, som lever af kunder, kunderne er lig med omsætning og jo flere kunder jo flere penge.

Men også at situation med corona ikke måtte ske igen, at virksomheden står fuldstændig stille, men i stedet kan holde nogle hjul kørende.

Men for at kunne vide overhovedet om det er et marked de skal bevæge sig over på, bliver de nødt til at få information fra deres kunder.

Har andre cafeer måske allrede været ude se om der er marked for levering til ens dør, kigget på andres virksomheders eksterne datakilder.

Men er de data de kan finde på andres virksomheders undersøgelser i virkeligheden så gode i forhold til Espresso House?

Andres virksomhederes data passer kun om dem selv og deres virksomhed men det kan give en vejledning til, er det overhovedet en mulighed eller er det dumt og fjollet?

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu