Eksponentielle funktioner | Mat Aflevering 6

Opgavebeskrivelse
Opgave 1:
Det jeg skal gøre bedre, til denne gang. Er at jeg skal huske at bytte om på rækkefølgen - altså opgaven og så konklusionen.

Opgave 2:
jeg får i denne opgave angivet at grafen for f går gennem punkterne (0,4) og (3,32) og jeg skal så bestemme forskriften for f. så her skal jeg finde a og b for at finde frem til forskriften. først vil jeg starte med at finde fremskrivningsfaktoren

Opgave 3:
I denne her opgave skal jeg gøre rede for graferne A, B og C, for hvilken af de tre funktioner den er graf for. Og så får jeg også af vide at på billede er en graf for en af funktionerne f: f(x)=0,5^xh(x)=0,5^x+2 og g(x)=2^x

Opgave 4:

I denne her opgave får jeg afvide at det årlige antal af nye lungekræfttilfælde blandt kvinderne i Danmark stiger med 1,3% om året efter 2010 og så får jeg også afvide at der i år 2010 var der 2030 nye tilfælde af lungekræft i blandt kvinderne i Danmark.

a.) Jeg skal så i denne her opgave indfører nogle passende variable, og opstille en model, der viser udviklingen i det årlige antal af nye lungekræfttilfælde i blandt kvinder i Danmark.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her