Indholdsfortegnelse
Historie:
1. Virksomhedsportræt vha. BMC med fokus på kernekompetencer
- Indtægter

2. Beskriv og analyser virksomhedens økonomiske situation

3. Virksomheden overvejer at eksportere en bestemt vare. Analyser virksomhedens omkostninger ved produktionen af denne vare ud fra den udleverede funktion, der beskriver sammenhængen mellem omkostninger og produktion. Her skal sammenhænge mellem samlede omkostninger og faste og variable enhedsomkostninger analyseres. SE OPGAVEN I BILAG 1.

Uddrag
Ecco sko A / S er en danskejet virksomhed, der primært producerer sko og sælger sko. Virksomheden er familieejet. Det blev grundlagt af Karl Toosbuy i Sønderjylland (Bredebro) i 1963.

I dag ejes virksomheden af datteren Hanni Toosbuy. I 2011 åbnede Ecco A / S butik nummer 1.000. De har mere end 14.000 salgssteder over hele verden, og 2.250 egne butikker.

Virksomheden har mere end 25.500 ansatte. Langt størstedelen af produkterne sælges uden for Danmark. De er repræsenteret i 101 lande rundt om i verden.

Eccos produkter bliver produceret på egne fabrikker i Slovakiet, Portugal, Thailand, Indonesien, Vietnam og Kina. Ecco har sine egne mennesker, der kan pelse og blødgøre dyreskind og skind. Dette sker i Holland, Kina, Indonesien og Thailand.