Den danske charterbranche | Afsætning Case | 10 i Karakter

Opgavebeskrivelse
Opgave 1:
Karakteriser det danske chartermarked.

Opgave 2
Analyser 2-3 relevante faktorer i den uafhængige omverden, der påvirker de danske charterselskaber.

Opgave 3
Analyser købsadfærden ved køb af en charterrejse.

Opgave 5
Med udgangspunkt i din besvarelse af opgave 1-4 og relevante bilag bedes du identificere en udfordring for Primo Tours på det danske chartermarked. Diskuter mulige løsning(er) af den valgte udfordring.

Uddrag
Det danske Chartermarked har nogle store navne med sig, såsom, Spies, Apollo, Sunweb, Bravo Tours osv. Det er alle sammen navne man kender, fra diverse ferier man har været på eller de tusindvis af reklamer.

Tilbage i 2009 ramte finanskrisen for alvor Danmark og det gik udover rigtig mange forskellige brancher også den danske charterbranche.

I Løbet af de sidste 10 år har det dog kun gået op ad for den danske charterbranche, og rigtig mange danskere nyder stadig at tage på ferie sydpå.

Det er næsten alle danskere som har råd til at tage på ferie, eftersom at det ikke længere er så dyrt at rejse sydpå, som det var tilbage i det 20. århundrede.

Danmarks Rejsebureauforenings direktør Lars Thykier siger:” I begyndelsen af 2019 var folk tilbageholdende på grund af økonomien, og derfor fik branchen ikke det normale salg i februar-marts.

Vi forventede at indhente det på et senere tidspunkt, men det skete ikke. Den varme sommer i 2018 indvirkede også på salget.

Folk ville ikke tage sydpå, hvis vi fik endnu en varm og solrig sommer i 2019.” Grunden til at danskere vælger at blive hjemme i deres sommerferie

kan både skyldes at deres økonomi måske ikke helt rækker til en dejlig ferie, men det kan også være at man vælger at blive hjemme og opleve Danmark hvis vejret er lige så godt som sydpå.

Tro det eller ej, så er det en dårlig ting for de danske charterselskaber at vejret er godt i Danmark.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu