Da englænderne fejlbombarderede os | Øjenvidneberetning | Dansk Opgave

Indholdsfortegnelse
Hvorfor lige skolen?
Modstandsmanden

Uddrag
Det var en helt almindelig grå-vejrsdag få dage før min mors 33-års fødselsdag. Jeg kom gå-ende ned ad Frederiksberg Allé, på vej ned til min skole, hvor min veninde også gik, nemlig Den Franske Skole, og vi havde aftalt tidligere på dagen, at vi skulle lege sammen efter hun var færdig med skole.

Jeg gik ikke i skole den dag, fordi det var tirs-dag, og vi gik i skole hver anden dag, men siden vi ikke gik i samme klasse, skulle hun i skole tirsdag. Hun boede bare to lej-ligheder under os, altså nede i kælderen. Vi plejede altid at leje gemmeleg dernede, fordi det var så stort og mørkt. Nogle gange legede vi også med min nabo.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave

  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal

Premium 39 DKK pr måned

  • Adgang nu og her
  • 20 Downloads
  • Ingen binding
  • Let at opsige
  • Adgang til rabatter
  • Læs fordelene her
Få adgang her