Indledning
Virksomhedens navn er Cykelpartner. Michael Givskov som startede cykelpartner, startede med at reparere cykler i nogle lokaler som ikke var særlig store, de var omkring 10 kvadratmeter. Dette gjorde han Den 20. Maj 1988.

Hans butik som startede med at være lille, begyndte at udvikle sig til noget større. Der gik ikke mere end 12 måneder

hvor han så skulle have nogle nye lokaler fordi forretningen gik strygende for ham. Cykelpartner.dk leverer E-handel i både Sverige og Danmark.

Indholdsfortegnelse
SW
- Styrker:
- Svagheder:

Uddrag
Cykelpartner har en god produktudvikling, især når man tænker på at det ’’bare’’ var en cykelhandler i starten.

Men sådan er det ikke længere, for nu sælger de nemlig også sportstøj og udendørstøj og har opnået en enorm udvikling som virksomhed.

De er gået fra et mindre sortiment til at have et stort sortiment. Når nogen cykler, kan det jo være de går op i andre sportsgrene eller f.eks.

går meget op i halv- eller helmaraton og der kan det være godt at der er noget tøj til f.eks. løb og svømning, da det er en del af halv- eller helmaratoner. Så hos Cykelpartner er der lidt til en hver smag.

De producerer ikke som udgangspunkt selv det de sælger. De indkøber reservedele og mange andre produkter fra andre virksomheder/produktioner og videresælger dem til deres egne kunder.

De ligger meget tid og energi i at give deres produkter den bedst mulige produktbeskrivelse og yde en god kundeservice overfor kunderne.

Der er også videoer hvori de forklarer hvad de forskellige produkter bruges til. Deres høje kvalitet går godt sammen med den lave pris og dermed fører værdi for kunden, da de kan købe meget uden at tænke på en høj pris.