Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Websitet indeholder cookies, der i varierende omfang kan omfatte (Data hentet fra cookiebot):

COOKIE NAVN: PHPSESSID
UDBYDER: inspo.dk
TYPE: HTTP
UDLØB: Session
Cookie formålsbeskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.
Initiator: Webserver
Kilde: inspo.dk
Data sendes til: Frankrig (tilstrækkelig)

 

COOKIE NAVN: _ga
UDBYDER: inspo.dk
TYPE: HTTP
UDLØB: 2år
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et unikt ID, der an ven des til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden .
Initiator: Script-tag, kildekode linje nummer 30
Kilde: https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id=GTM-5BQMX3T
Data sendes til: Nederlandene (tilstrækkelig)

 

COOKIE NAVN: _gat
UDBYDER: inspo.dk
TYPE: HTTP
UDLØB: 1 dag
Cookie formålsbeskrivelse: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på an tallet af forespørgsler til serveren
Initiator: Kildekode linje nummer 116-122
Kilde: Indlejret script
Data sendes til: Frankrig (tilstrækkelig)

 

COOKIE NAVN: _gid
UDBYDER: inspo.dk
TYPE: HTTP
UDLØB: 1 dag
Cookie formålsbeskrivelse: Registrerer et u n ikt ID, der an ven des til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden .
Initiator: Script-tag, kildekode linje nummer 30
Kilde: https://www.googletagman ager.com/gtm.js?id=GTM-5BQMX3T

Data sendes til: Nederlandene (tilstrækkelig)

 

COOKIE NAVN: _hjIncludedInSample
UDBYDER: inspo.dk
TYPE: HTTP
UDLØB: Session
Cookie formålsbeskrivelse: An giver om brugerens navigation skal registreres i en given statistik.
Initiator: Script-tag, kildekode linje nummer 42
Kilde: https://static.hotjar.com/c/hotjar-873801.js?sv=6
Data sendes til: Nederlandene (tilstrækkelig)

 

COOKIE NAVN: r/collect
UDBYDER: doubleclick.net
TYPE: Pixel
UDLØB: Session
Cookie formålsbeskrivelse: Den n e cookie benyttes til at sen de data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder.
Initiator: Indlejret script, kildekode linje nummer 116-122
Kilde: https://stats.g.doubleclick.net/r/collect?v=1aip=1t=dc_r=3tid=UA-118373990-1cid=2098431867.1555600666jid=1586056789_gid=513825585.1555600666gjid=538587772_v=j73z=991907466
Data sendes til: USA (tilstrækkelig)

 

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når

du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker

f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer

eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske

oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt

hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv

indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og

betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller

ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,

misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst

sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne

levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem,

når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk

placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er

kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler

udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til

det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en

tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@inspo.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

inspo.dk

Svendborgvej 226

5260 Odense S

Telefon: 40577939

Email: info@inspo.dk