Convenienceprodukt | Analyse

Indledning
Convenienceproduktermad, der er forarbejdet, så de er nemmere for den enkelte forbruger at få et måltid på bordet.

Convenience er varer der gør madlavningen nemmere for forbrugeren, da madlavningen er flyttet fra den enkelte forbruger ud til virksomhederne.

Convenience er ofte færdigretter, eller retter der skal tilberedes minimalt, det skal oftest bare varmes op.

Andre nemme og overskueliggør madlavningen er måltidskasser, der sender alle ingredienser samt opskrifter ud til borgeren, dette sparer den enkelte borger tid i supermarkederne.

Disse convenienceprodukter sørger for der skal bruges færre kompetencer i køkkenet for at lave lækkert mad til familien, hvor der samtidig er overskud til familien også.

Indholdsfortegnelse
Analyse af måltidskasser

Uddrag
Sundheden blandt sundhed og økologi, kommer især i fokus hos virksomhederne, da de skal tjene mest muligt penge på de mere sundhedsbevidste kunder

da de er villig til at betale for de mere sundhedsvigtige produkter. De sundhedsbevidste kunder er i de seneste år stigende, virksomhederne kan tjene penge ved at satse hårdt på de sundhedsbevidste kunder.

Dette har virksomhederne bag måltidskasserne set, som en mulighed, hvor de derfor har satset på at lave en sund og nærende måltidskasse, med de økologiske grøntsager.

Måltidskasserne imødekommer en interesse for at spise sundere hos en del af kunderne og derfor udtaler virksomheden Aastiderne udtaler ”Vi har fået en god start ved at komme først

og vi er stadig en anderledes profil end de andre, fordi vi satser helt på økologi, og det er der endnu ikke andre, der gør.

I Danmark er der en stigende travlhed blandt familierne, dette kan være forårsaget af den høje beskæftigelse udtaler Klaus Toft Jørgensen

direktør og medejer af Retnemt.dk. Dette betyder så også at kunderne har et større rådighedsbeløb, og dermed ønsker kunderne at spare tid i køkkenet.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu