Convenience Produkter | Noter Afsætning

Indholdsfortegnelse
OPGAVE 1

OPGAVE 2

OPGAVE 3

OPGAVE 4
- MEGET ENIG
- ENIG
- UENIG
- MEGET UENIG

Uddrag
Ordet convenience food dækker over bekvem mad, hvor industrien eller detailhandlen har givet en hjælpende hånd med tilberedningen af de madvarer konsumere modtager.

Convenience food kan både være skrællede og snittede grøntsager, skåret marineret kød eller forskellige retter, der er “ready to heat” eller “ready to eat”.

Betegnelsen omfatter både tilbud i supermarkeder og de velkendte fastfood-muligheder som færdiglavet pizzaer, burgere, sushi eller lignende.

Dog så tæller produkter såsom frosne grøntsager, frisk skåret frugt samt forberedte salater ikke med under convenience food.

Markedet indenfor convenience food består primært af B2C-salg, hvor coop og dansk supermarked er markedet største udbyder.

Grunden til markedet er B2C er fordi produktet ender hos slutforbrugeren, nemlig dem som skal sætte tænderne i maden.

Dog eksistere der også B2B, men B2B udgør dog kun en lille del af markedet, da der kan være mindre virksomheder som udbyder frugtkasser til en anden virksomhed

som virksomheden bruger internet til eget forbrug, dermed ingen salg af produktet. Convenience produkter kan være noget såsom, “ready to heat” supper, diverse retter osv.

Skagen Foods er en dansk virksomhed som udbyder måltidskasser med friskfanget fiskeretter som er klar til at komme på panden, i og med Skagen Foods står for filleteringen af fisken og skrælningen af grøntsagerne.

Skagen Foods måltidskasser er med til at hjælpe slutforbrugeren med at halvere den tid de bruger på madlavningen i en travl hverdag.

Den primære målgruppe for måltidskasser så som Skagen Foods er 18-35 årige, hvorimod fastfood-muligheder som færdiglavet pizzaer, burgere, sushi eller lignende er 16-25 årige

De seneste par år har det været større efterspørgsel på convenience food løsninger til hverdagen. Dette kan nemmest ses i og med der er kommet flere udbydere på markedet af måltidskasser (Skagen Foods, Aarstiderne, etc).

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu