Convenience | Noter til Afsætning | Over 1000 ord

Indholdsfortegnelse
Convenience
- Nye Produkter Hos Coop Del
- City-Butikker Del

Kilder Del

Der Må Undtagelsesvis Hentes Anden Information Via Nettet, Hvis Dette Er ØNskeligt. Dog Skal Der Vedlægges En Kildeliste Og Der Skal Være Kildehenvisninger Hvis Dette Tilbud Benyttes.

Spørgsmål Til Case 19. Convenience Del

Uddrag
Bekvemmelighed - eller convenience på engelsk - er et begreb, som i stigende grad er kommet i supermarkedernes søgelys.

Convenienceprodukter har i mange år været en del af supermarkedernes faste sortiment, men det er først nu, at danskernes købelyst efter færdige løsninger er steget.

Mens udviklingen i fødevareomsætningen nærmest står stille i de danske supermarkeder på trods af gode konjunkturer, er danskerne begyndt at spise mere ude og er i stigende grad villige til at betale for bekvemmelighed.

Salget af convenience-produkter har i danske supermarkeder oplevet en stor stigning. Fra 2015-2017 steg salget af disse produkter med 21,7%.

Forbrugerne har også i stigende grad taget færdigretter til sig. i 2015 købte 74% af danske husstande færdigretter. I 2018 var dette tal 87%.

Der er de senere år sket en brancheglidning i markedet, hvor det er blevet langt mere normalt for forbrugeren at spise ude eller benytte sig af take-away.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu