Brøchners Hotels | Analyse | 10 i karakter

Indholdsfortegnelse
Virksomhedskarakteristik 3
Kritiske succes faktorer 4
Virksomhedens udfordringer 5
- Udfordring 1 - Udbredelse af det geografiske område Brøchner Hotels befinder sig på. 5
- Udfordring 2 - Forbedring af kendskabsgrad og øget omtale 5
Analyse af udfordringer 5
Handlingsforslag 6
- Udfordring 1 – Handlingsforslag 1 6
- Økonomiske konsekvenser 6
- Markedsmæssige konsekvenser 7
- Bæredygtighed 7
- Udfordring 1 – Handlingsforslag 2 7
- Økonomiske konsekvenser 7
- Markedsmæssige konsekvenser 8
- Bæredygtighed 8
• Anbefaling af handlingsforslag 8
- Udfordring 2 – Handlingsforslag 1 - Tv-reklamer 8
- Markedsmæssige konsekvenser 8
- -Økonomiske konsekvenser 9
- Bæredygtighed 9
- Udfordring 2 – Handlingsforslag 2 - Promovering gennem erhvervsorienterede hjemmesider 9
- Markedsmæssige konsekvenser 9
• Anbefaling af handlingsforslag 10
- Metode: 10
Bilag: 10
- Bilag: bygning 11
- Bilag: økonomi 11
- Bilag (omverdensmodellen) 11
- Bilag (generisk strategi) 13
- Bilag (vækststrategi) 13
- (Bilag – BMC) 14
- Indformationssøgning Error! Bookmark not defined.
Kildeliste 19

Uddrag
Mortensen. Dette er et aktieselskab, med 27 ansatte. Brøchners Hotels har et resultat på -5.534.000kr i 2019. Egenkapitalen lyder på 55.559.000kr.

Som navnet antyder, er Brøchers Hotels en del af hotelbranchen og bygger på et helt specielt koncept med luksus ‘boutique’ hotels.

Dette gør dem også til en servicevirksomhed, da de sælger overnatninger m. spise/drikke, og ikke et håndgribeligt produkt.

Disse er primært lokaliseret i hovedstadsområdet, men virksomheden har fornyeligt udvidet med et hostel i Aarhus.

Brøchners Hotels er i konkurrence med alle der udbyder overnatninger i hovedstadsområde og Århus, men den snævre konkurrence kommer i form af andre luksushoteller og overnatningsmuligheder.

Grundet den høje pris er målgruppen folk med et højere rådighedsbeløb, da man betaler for en oplevelse lige såvel at man betaler for ‘bare en overnatning.’

De formidler selv at deres primære målgruppe er internationale rejsende på 30+ for deres B2C del. Deres andet område indenfor målgrupper er deres B2B, hvor mange forretningsrejsende benytter sig af Brøchners Hotels.

De sælger ikke kun en hotelovernatning, men har en masse periferiydelser som deres barer, restauranter, morgenmad og vinsmagning (wine hour).

---

16.000 værelser til 24.000 værelser om dagen, er belægningsprocenten faldende og dermed kommer der en forbedret konkurrencesituation .

Dette kan medføre til meget stort fald i deres omsætning, da de ikke har nogen risikospredning i form af hoteller i andre byer eller lande, udover deres hostel i Aarhus.

Udfordring 2 - Forbedring af kendskabsgrad og øget omtale
Grundet en relativ lav kendskabsgrad, baseret på mulige kunder i aldersgruppen 35+, går de glip af mulige kunder i et omfang, der er for stort til at ignorere for dem.

---

Den estimerede erhvervs- og turistomsætning i Aalborg, er på 2.835kr pr døgn. Det vil derfor være en oplagt mulighed for Brøchner hotels at åbne yderligere et hostel i Aalborg

lignende det de allerede har i Aarhus. Tømrer, håndværker samt unge, vil derfor være en oplagt mulighed for Brøchner hotels at kunne markedsføre sig mod, med deres Hostels.

Der er i gennemsnit 152.843 hotel overnatninger alene forbundet med Forretnings relateret arbejde fra januar – Juli. Kilden er dog fra 2015

men udsigterne for danskerne erhvervs- og feriemæssige, rejser er steget siden hen. Målgruppen for Hostellet, skal være de unge og håndværkerne.

Vi vil derfor have strategisk placeret os både omkring god infrastruktur, men også noget byliv. Det skal være et sted, man kan komme og sove, i forholdsvise gode omgivelser

med en sund kultur og en god oplevelse. Brøchner skal holde fast i at tilbyde deres morgenmad med i prisen, da det vil give en ekstra indtjening, og der er mange, der ønsker at spise morgenmad på hostellet, inden de evt. skal arbejde.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu