Boghandlerbranchen | Afsætning

Indholdsfortegnelse
Metode:
Opgave 1:
Opgave 2:
Opgave
Opgave 4:
Opgave

Uddrag
Den lave efterspørgsel af fysiske bøger har været hård og er derfor i nedgang. Som det kan ses i bilag 1, er der mindre der vælger at være medlem i de fysiske boghandlere.

Internettets adgang til lydbøger, podcasts, serier baseret på bøger, mm. er blevet et større hit end den fysiske bog. Dette kan blandt andet skyldes at folk hverdag er gået hen og blevet meget mere stresset, da flere og flere oplever en travlhed i hverdagen.

Hvis man har et travlt skema vil en lydbog være ideel, da den altid vil være indenfor rækkevidde og er en god måde at koble af efter en lang dag på arbejde.

Dette har fået flere og flere boghandlere til at dreje nøglen rundt og de andre har været nødsaget til at udvide deres sortiment, dette har medført at nutidens boghandlere ikke kun består af bøger, men også penalhuse, kuglepenne, skoletasker og diverse ting der bruges til uddannelse og kontorer.

Mange boghandlere som har været nødsaget til at dreje nøglen og derfor er Bog & Ide en af de få som stadig har åbent, dette er resultatet af en tilstrækkelig god sortimentsudvidelse.

Bog & Ide har 98 butikker fordelt rundt omkring i Danmark og er danskejet. De fysiske butikker befinder sig i de større byer, så er derfor næsten altid tæt på forbrugeren.

Butikkerne er fordelt ud over hele Danmark, hvilket gør at de har store konkurrencemæssige fordele i forhold til boghandlerne som udelukkende er placeret i hovedstaden.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu