BoConcept | Internationalisering

Indholdsfortegnelse
Resume om internationalisering:

Eksportmotiver: (Intern/Ekstern, Proaktiv/Reaktiv)

Eksportberedskab: (De fire interne P’er)
- Produktet:
- Egnet til eksport
- Produktion:
- Personale:
- Penge:

Internationaliseringsmodel:

Markedsudvælgelse:

Uddrag
BoConcept er verdens mest globale møbelforhandler. De findes i flere lande end IKEA. BoConcept har 285 butikker i 65 forskellige lande / regioner rundt om i verden. Den første franchisebutik blev åbnet i Paris i 1993.

Siden da har de helt påberåbt sig deres butikker gennem franchising. I 1993 besluttede BoConcept at eksportere. Det skete, da de åbnede deres første franchisebutik i Paris.

De valgte at fokusere på det europæiske marked her. Derfor bruges franchising som en penetrationsstrategi. I deres enorme udvikling lykkedes det at blive en global møbelbutik og dermed overgå den nærmeste konkurrent IKEA.

Det kan også ses i BoConcepts regnskaber, at de har udviklet sig. Hvis man ser på 16-17, oversteg deres omsætning lige 1.000, men resultatet blev et tab.

I dette omfang ændrede de omsætningen i år 18-19, omsætningen steg med mere end 300, og resultatet overstiger nu 80. En fordel ved BoConcept er, at der er stor efterspørgsel efter nordisk designmøbler.

En åbenbar fordel ved BoConcept er, at de er i middelklassen med hensyn til pris, hvilket er godt for dem, fordi de leverer kvalitet til en pris, som de fleste kan være med på.

BoConcept kan også levere en bred vifte af produkter, men sortimentet er ikke så godt som dets konkurrenter. BoConcept leverer næsten alt til familien.

De leverer alt fra sofaer til havemøbler. For BoConcept er det vigtige service. BoConcept leverede specielle tjenester og opnåede stor succes.

Denne service betyder, at de sender medarbejdere hjem til kunder, hvor medarbejdere arbejder sammen med kunden for at møblere et eller flere værelser. De kalder denne service en indretningstjeneste.

Sådan får du adgang til hele dokumentet

Byt til nyt Upload en af dine opgaver og få adgang til denne opgave
  • Opgaven kvalitetstjekkes
  • Vent op til 1 time
  • 1 Download
  • Minimum 10 eller 12-tal
Premium 39 DKK pr måned Få adgang nu