Træning under juice kur | Hvad skal man være opmærksom på

Juice bølgen har ramt Danmark og flere og flere vælger at drikke juice i forbindelse med deres kur og træning. Der findes mange forskellige typer juice, og vælger du at drikke den rigtige type juice, kan det give dig en fordel.

En god appelsin juice har sine fordel, bl.a. er den rig på c-vitaminer og andre vigtige stoffer. Der kan være flere fordele at gå på en juice kur. Hvis du vælger den rigtige type juice, kan det være med til at rense din krop og give dig en bedre fordøjelse og et bedre immunforsvar.

Det er ingen overraskelse at frugt og grønt er sundt for dig, dog kan det være en udfordring at få spist de anbefalede stykker frugt om ugen. Derfor er juice et super supplement for at sikre, at man får rigelig med frugt og grønt. For det er nemlig ikke kun frugter du kan putte i din blender, du kan også lave dine egne grøntsagsjuice.

Der er dog snak om, at juice ikke er sundt. Frugtjuice som er blevet blendet af friske og modne frugter har en meget høj og naturlig indhold af frugtsukker, hvilket giver et kalorieindhold, som man kan sammenligne med en sød læskedrik. Her mener flere eksperter, at juice kan være en usund kost. Men igen, så kommer det helt an på, hvilken slags juice du vælger at blende.

Du kan nemlig blende din helt egen juice, så du selv kan styre hvilke frugter og grøntsager du ønsker. Du kan finde et stort udvalg af blendere og slowjuicere her. På hjemmesiden kan du også finde et bredt udvalg af juiceopskrifter, så du ikke behøver at eksperimentere med forskellige frugter og grønt.

En smart ide er, at du laver din juice om morgenen, når du har lavet juicen færdig, så sætter du den ind i køleskabet. Når du kommer hjem efter en hård træning om eftermiddagen, kan du nyde et koldt glas juice, som vil give dig energi til resten af dagen.

Før du begynder at dykke ned i juice universet, så kan det være en god ide at læse op på stoffet og blive klogere på hvilke slags juice der er smarte i forbindelse med din træning og hvilke slags juice, der er bedst til den sunde tand.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

Samfundets syn på luftpistoler som hobby

Siden luftpistolerne tog sit indtog på det danske marked har der ofte været debat om, hvilke lovrammer de skal være indenfor og i hvilke anledninger de må bruges under. Da nogle luftpistoler kan ligne en rigtig pistol på en prik, så er der kæmpe forskel på en almindelig pistol, som politiet bruger og en luftpistol. Her kan du se, hvordan de ser ud.

En luftpistol er lovlig at bruge i Danmark, der er dog nogle krav fra staten, der skal opfyldes før de er lovlige. Du skal bl.a. være 18 år for at få lov til at købe den type pistol, du skal også være over 18 år for at bruge luftpistolen. Derudover skal der være en forsigtig og respekt omkring pistolen, når du anvender den. Der gælder også andre regler, når du køber et luftgevær der har en kaliber over 4,5 mm. Det er dit ansvar at tjekke op på lovene og reglerne i forbindelse med dit køb af en ny luftpistol.

I 2013 kom der en ny regel der ramte mange over 100.000 luftgeværer ejere. Her trådte der nye regler frem fra justitsministeriet, der betød at ’luft- og fjedervåben med en kaliber over 4,5 mm skal registreres hos politiet og opbevares i et våbenskab. Det skabt stor vrede og frustration hos mange danskere. Særligt når man ser statistikerne på, hvor mange kriminelle handlinger der er blevet udført med et luftgevær, så er disse tal utrolig lave.

Selvom der ofte bliver lavet reguleringer og ændringer fra statens side, så kan der sommetider være god grund til at være varsom og direkte på dette område. Politiet holder sommetider frit lejde, hvor man kan komme og aflevere sine luftgeværer, hvis man er tvivl om, at geværet overholder de danske lovgivninger. Her modtager politiet sommetider nogle meget specielle luftgeværer, der kan være livsfarlige for andre.

Hvis du er tvivl om, at du ejer en lovlig luftpistol eller luftgevær, kan det være en god ide at besøge justisministeriets hjemmeside, hvor du kan finde mere information omkring regler og love indenfor luftgeværer. Derudover kan det være en god ide at forhøre dig med butikken, som du køber luftpistolen af, hvilke regler og vilkår der gælder i forbindelse med ejerskabet og brugen af luftpistolen.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

Hvilke markedsfordele slår streamingtjenesterne på?

Det har aldrig været så populært at se TV, serier og film via de forskellige streaming tjenester der findes på nettet. De sidste 10 år er der færre og færre der ser almindelig TV, og særligt hos den unge målgruppe er der meget få der i dag ser TV. Folk vil se TV når det passer dem og de vil selv vælge, hvad de vil se.

Indenfor de sidste par år er der kommet en bølge af forskellige streaming tjenester, og alt fra udenlandske tjenester som Netflix til danske streaming tjenester som f.eks. Viaplay.

Det store udbud af forskellige streaming tjenester har skabt en kamp mellem streaming tjenesterne om at vinde forbrugerne til at vælge netop dem. I nedstående opgave vil der blive gennemgået hvilke fordele de forskellige tjenester slår på.

Den mest kendte streaming tjeneste er den gamle spiller Netflix, der med sit kæmpe udvalg af serier, står som en ukronede konge på markedet. Netflix har særligt fundet en unik position i markedet med deres egne produceret serier, der går under navnet Netflix originals. Her har de bl.a. fået står succes med dokumentaren: ”Making a murderer”, der er blev set af flere millioner, og den daværende præsident Barack Obama var selv ude at kommentere sagen. Netlfix koster 99 kroner om måneden.

En anden udenlandsk streaming tjeneste som har fået meget opmærksomhed de sidste par år er streaming tjenesten HBO. Man kan ikke sige HBO uden at sige Games of Thrones. Games of Thrones er en serie der er produceret af HBO og har fået kæmpe succes rundt i hele verden. Selve serien er hovedårsag til, hvorfor mange vælger at tegne et medlemskab hos dem. Du kan nemt oprette dig hos HBO og du kan endda få en gratis prøveperiode.

En af de danske spillere på markedet er TV2 play, der slår sig som en af de store danske streaming tjenester, som i dag har over 250.000 kunder, hvilket er ret imponerende, når man kigger på, hvor lille et land Danmark er. Hvis du elsker danske serier og dansk TV, så skal du kraftigt overveje TV2 play. Hos TV2 play kan du bl.a. se alle de serier og dokumentarer, der bliver vist på TV2.

En anden dansk spiller på markedet er Viaplay. Viaplay skiller sig ud på markedet med et enormt udvalg af reality programmer. Der er bl.a. en masse indhold til børn og de yngre segmenter, der en stor fordel til forældreparret. Viaplay har også et bredt udvalg af sportprogrammer, dog gælder det kun sportspakken.

Du kan læse meget mere om de forskellige streaming tjenester inde på deres hjemmesider.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

Faglige råd | Vælg den helt rigtige elektriker og undgå at brande nallerne

I Danmark bliver der hvert år udført over 10.000 elektriker ydelser. Og der findes en masse forskellige elektrikerfirmaer rundt omkring i Danmark. Hvis du står og har behov for en elektriker, kan det være en udfordring at vide, hvilken elektriker der er bedst i dit område og hvilken er bedst egnet til din opgave. Og ikke mindst om prisen er fair.

Særligt i København kan det være en udfordring at finde den helt rigtige elektriker til den rigtige elektriker opgave. Derfor kan det være en god ide at undersøge markedet, før du ringer til den første elektriker i København, som du hører om. Vi vil derfor altid anbefale, at du bruger tjenester og lignende service, der kan give et bedre billede om, hvilke elektrikere der er i markedet.

Det er vigtigt at huske, at en billig elektriker tager cirka 300 kroner i timen og hvis du er heldig, kan du få en lærling til endnu billigere penge.

Det er også vigtigt at du vælger en elektriker der er autoriseret el-installatør, hvilket er din garanti for at udførslen er korrekt og sikkert. Det kan derfor være en god ide at sætte sig lidt ind i reglerne, når det kommer til, hvad en autoriseret el-installatør skal kunne. Husk altid at Google dit kommende elektrikerfirma, før du lægger din bestilling. Det kan være en god ide at tjekke Trustpilot eller lignende service, før du lægger pengene hos din nye elektriker.

Du bør også vælge en lokal elektriker, da de fleste elektrikere tager transporttiden med i regningen, derfor kan det betale sig at bruge en lokal elektriker, hvor transporten er minimal.

Når du har fundet din elektriker, kan du i samme omgang få lidt rådgivning ud af ham. Hvis du selv roder med lidt gør-det-selv projekter, kan det være en god ide at spørge elektrikeren til råds, nu hvor du alligevel har ham på besøg.

Står du med et akut problem, så kan du også vælge at ringe til en elektriker der har en døgntelefon. Her skal du være opmærksom på, at prisen er markant højere end en almindelige elektriker.

Det korte råd herfra er, at du skal huske at sammenligne andre elektrikere med hinanden, samt tjekke op på, om din elektriker er autoriseret el-installatør.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

Psykologien bag | Hvad en kvinde bliver tiltrukket af

Kvinder og mænd er anderledes på mange forskellige måder. En af de områder er bl.a. hvordan de bliver tiltrukket af det andet køn. Mænd bliver nemlig biologisk set tiltrukket af en flot kvinde, hvor udseende spiller en kæmpe rolle. Kvinder kan også blive tiltrukket af det ydre hos en mand, men det er andre referencer, som kvinderne bliver tiltrukket af hos en mand.

Mange mænd går igennem hele deres liv og tror, at kvinders tiltrækning af mænd, fungerer på samme måde som mænds tiltrækning af kvinder, nemlig det ydre og ens udseende. Det er en stor misforståelse.

Kvinder kan blive tiltrukket på mange andre måder end blot udseende. Forneden vil jeg gennemgå 3 områder, der kan skabe tiltrækning hos kvinder.

Er du interesseret i at bruge nogle af disse tips, så kan du overveje, om du skal finde et datingsite at udfolde dig på. Du kan bl.a. bruge datingtjek sider og lign. til at finde det perfekte datingsite.

Selvtillid er det første og vigtigste du skal have styr på, hvis du vil have en fordel hos kvinderne. Kvinder elsker en mand der har selvtillid og hviler i sig selv. Det skyldes nemlig, at hvis kvinden indgår et forhold med en mand med selvtillid, kan kvinden være sikker på, at manden kan være en rigtig mand og kvinden kan få lov til at være sig selv uden at skulle være opmærksom på, at manden pludselig bliver en lille dreng, der ikke kan stå op for sig selv.

Den anden del der er vigtig at huske på, når du flirter med en kvinde er, at du er sjov og du får kvinden til at grine. Kvinder bliver tiltrukket af det de føler og hører, og kan kvinden have det sjovt og være glad, når hun er i dialog med dig, så kan du være sikker på, at du er langt foran de andre kedelige mænd.

Charmen er den sidste og en vigtig ting at huske på, når du flirter med en kvinde. Charme handler ikke kun om at være venlig og høflig med andre, men om at twiste den lidt, så du både viser en god karakter, hvor du stadig får udtrykt dine egne holdninger og får smidt en sjov kommentar eller laver lidt sjov med den kvinde du snakker med.

Hvis du skal vise en charmerende karakter er det vigtigt at du er oprigtig, har et åbent sind, er sjov og har en chill attitude. Mestrer du disse egenskaber, vil du automatisk være mere charmerende overfor for det modsatte køn.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

Sådan bliver du en bedre studerende

At blive god til et fag eller et område i gymnasiet/universitet er faktisk ikke så svært, så længe du bare kender de rigtige metoder og teknikker, samt du har lysten til at blive bedre fagligt. Forneden vil der blive gennemgået forskellige områder, der er vigtige at have med, hvis du vil forbedre dig fagligt, score nogle bedre karakterer og blive en bedre studerende.

Den vigtigste ting er lysten. Mange studerende vil gerne blive bedre fagligt, men hvis lysten ikke er der, så kan det hele være lige meget. Det helt essentielle i at blive en bedre studerende er, at du udvikler dig, og uden en lyst, så kan det være svært at udvikle sig. Det ses ofte både ved studerende og topatleter, at dem som havde en oprigtig interesse og lyst, også ofte var dem, der opnår topresultater.

Hvis du har meget fokus på at opnå gode mundtlige karakterer i gymnasiet, kan det være en rigtig god ide at placere dig strategisk i klasselokalet. For læreren lægger sjældent mærke til, at du rækker hånden op, hvis du sidder ude i siden. Derfor kan det være en god ide at placere sig strategisk i klasselokalet.

Her kan du læse om, hvordan Lise scorede 30 12 taller. Hun deler også sine tricks og råd.

Dog er det ikke kun nok at placere sig strategisk smart i klasselokalet. Det er også vigtigt at du møder forberedt op til hver time, så du kan demonstrere en høj viden, når du deltager i den mundtlige undervisning.

En undervurderede parameter, når vi snakker om, hvordan man kan forbedre sig som elev er at opsøge en mentor eller andre, der kan være med til at forbedre dig. Det kunne være en tidligere superstudent eller en mentor, der ved hvad der skal til, for at blive skarp til sit fag.

En mentor kan være med til sende dig i den retning der er givende for dit studie og de fag du vil forbedre dig i. Det kan også være en god ide at alliere dig med specialiserede folk, der er ekspert på de områder, hvor du selv har udfordringer.

Det er også vigtigt at man selv aktivt søger viden indenfor det felt man arbejder med, det betyder nødvendigvis ikke, at man skal gå endnu mere i dybden med sine studiebøger, men at man faktisk låner bøger, læser artikler og opsøger skarpe pesoner indenfor emnet, som kan være med til at give dig ny viden.

Læs mere her, hvordan du får den perfekte eksamen og scorer en god karakter.

Det kan også være en god ide at vælge en mindre studiegruppe, hvor i kan snakke om jeres studiestof. Det kan ofte være en lidt for stor mundfuld, hvis man er i en studiegruppe med 5-6 personer, da i kan være alt for mange til at snakke om stoffet.

Derudover kan det også være en smart løsning at undgå at vælge sin bedste ven som læsemakker, da det hurtigt kan gå op i at spille computer og drikke øl i stedet for at studere.

Husk at fokusere på dig selv i stedet for alle dine medstuderende. Du kan ikke være den bedste til alt, derfor giver det ikke mening at kigge på, hvordan dine medstuderende klarer sig. Undgå derfor at sammenligne dig med andre.

Undgå at skyd hele læsningen lige op til eksamen. Det kan være fristende at vente med at læse op på stoffet en måned før eksamen. Men det er meget bedre og mere stressfri måde, at holde en moderat læseindsats i løbet af året, så du undgår eksamensstress.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

Sådan bliver du en top fodboldspiller

Mange unge drømmer om at blive god til fodbold og mange drømmer om at blive professionel fodboldspiller. Men hvad kræver det at blive den næste Messi? I denne artikel har vi gået i dybden med, hvad det egenligt kræver at blive en top fodboldspiller.

En af de vigtigste ting hvis man ønsker at opnå stærke resultater og forbederinger på fodboldbanen er lysten og ens motivation. Hvis du ikke har den 100% lyst til at forbedre dig og gå i dybden med, hvad det kræver at blive en top fodboldspiller, så kan det hele være lige meget, så vil der helt sikkert være nogle andre der vil overhale dig indenom. Du skal have lysten til at opsøg ny viden og motivationen til at tage ud og spille fodbold på en regnfuld mandag.

Glæden er også en vigtig ting, når vi snakker om at blive en top fodboldspiller. Når man har en glæde ved at spille fodbold vil man automatisk også have en større lyst til at forbedre dig. Det må aldrig være pengene der er en drivkraft bag at blive en top fodboldspiller. Ser man de bedste fodboldspillere i verden, er der ingen af dem der er drevet af at tjene flere penge, de er drevet af at blive de bedste og vinde titler.

Her kan du læse mere om, hvordan du kommer i form på en sjov måde

Det er også vigtigt at omgå dig med folk der kan forbedre dig indenfor de felter, hvor du mangler forbedringer. Her er det vigtigt at opsøge folk der er bedre end dig og folk der kan være med til at udvikle dig som fodboldspiller. F.eks. har Cristiano Ronaldo opsøgt den hurtigste mand i verden, Usain Bolt, da han ønskede at blive en endnu hurtigere fodboldspiller. I de træningssessioner de havde, kunne Usain Bolt fortælle hvilke teknikker og træningsmetoder han brugte til at blive en af de hurtigste løbere i verden. Hvis man gerne vil blive inspireret af andre fodboldspillere, kan jeg anbefale at man begynder at følge Cristiano Ronaldo og hvad han gør for at blive en af verdens bedste fodboldspillere.

En anden ting der også er vigtigt, men som mange unge undervurderer er deres søvn og mad. Uden den rigtige søvn og mad har du ikke mulighed for at være skarp og frisk, når du skal udvikle dig som fodboldspiller. Derfor kan det være en rigtig god ide at fokusere på, hvad du kan gøre, for at skabe en bedre kost og logi.

Her kan du læse mere om, hvordan du bliver en bedre fodboldspiller

Få styr på dit bagland. Når du vælger at gå seriøst og dedikerede ind i fodboldverden, er det en god ide at fortælle dit bagland, hvad dine tanker, mål og drømme er, så dine forældre og venner kan have en forståelse for, hvorfor du vælger at bruge en masse tid og kræfter på dette område.

Styrk din psyke. Hvis du er dedikerede om at blive en top fodboldspiller, vil du ikke kunne undgå at løbe hovedet mod muren. Der er hård konkurrence og mange unge talenter ønsker at gøre sit bedste, derfor er det vigtigt, at du har psyken til at blive ved selvom det bliver hårdt til tider. Derfor kan det være en god ide at lån/købe bøger om tidligere prof. fodboldspillere, her kan du blive inspireret til, hvordan de tacklede problemer og modstand både på og udenfor banen.

Husk også at træne din krop. De bedste fodboldspillere træner ikke kun fodbold for at blive en bedre fodboldspiller, de træner også deres kroppe og bestemte muskeldele, som kan give dem en fordel i kamp og træning. F.eks. træner fodboldspiller deres “vinger”, så de kan være større og mere robuste i hovedstødsdueller, når de springer op i luften.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

6 gode grunde til at dyrke sport

1. Giver en god hjerne

Et aktivt liv med masser af sport kan være med til at mindske risikoen for at for depression. Derudover er sport med til at sænke blodtrykket.  Derudover viser undersøgelser, at man er bedre til at lære nye ting, hvis man jævnligt dyrker sport

2. Forlænger ens levetid

Det kommer nok ikke som en overraskelse, men har man dyrket sport regelmæssigt igennem hele sit liv, er der større chance for at man lever markant længere end dem som ikke dyrker sport.

3. Man sover bedre

Man har lettere ved at falde i søvn, når man har dyrket sport. Kroppen er nemlig naturlig træt efter en omgang sport.

(Du kan læse mere om sport og idræt her: https://gymnastikportalen.dk/)

4. Du får mere energi

Regelmæssig motion i optimale mængder kan gøre dig mere frisk i hverdagen. Du vil opleve et større overskud og et større løft i hverdagen.

5. Du bliver mentalt stærkere

Din hjerne udløser endorfiner, når du dyrker sport, der kan være med til at styrke din psyke. Det kan være en god terapi med stress og angst.

6. Du er væk fra skærmen

Vi danskere brugere generelt alt for meget tid foran skærmen, derfor er det sundt at komme væk fra skærmen og dyrke sport.

7. Du er social

Medmindre du løber eller dyrke fitness selv, så er du forhåbentligt sammen med andre, når du dyrker sport. Det påvirker dit humør positivt at tilbringe tid sammen med andre.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

Er din studieøkonomi presset? Sådan letter du presset

Stress fylder mere og mere blandt unge mennesker – det viser op til flere nyere undersøgelser. Det hænger bl.a. sammen med, at der lægges et stort pres på danske unge fra både skolernes og omverdenens side. Langt fra alle kan klare dette pres, hvorfor mange bukker under og opgiver håbet om at tage en videregående uddannelse. Det er kritisk, da vi i den grad har brug for veluddannede mennesker.

 

Er du glad for din studietilværelse, men kunne du godt ønske dig lidt mere luft i budgettet, så kommer vi dig gerne til undsætning. Vi er nemlig godt klar over, at de færreste unge mennesker vælter sig i likvide midler. SU’en bliver næppe hævet, men det er til gengæld muligt at spare en masse penge med den rette strategi. Følg derfor vores gode råd og opnå en mere velfungerende studieøkonomi. Du vil kunne bruge vores gode tips, hvad enten du læser psykologi, musik eller noget helt tredje.

Dit studiekort er billetten til en verden af rabatter

Et studiekort kan ikke kun bruges som legitimation ved køb af alkohol og cigaretter samt i forbindelse med diskotekbesøg. Det kan også bruges som en gylden billet til en masse rabatter. Mange unge mennesker bliver positivt overraskede over, hvor mange penge man rent faktisk kan spare med et studiekort. Det er dog afgørende, at du altid har det på dig, da du skal kunne dokumentere, at du er under uddannelse.

 

I denne artikel om studiekort rabat fremgår det, at der er adskillige tusinde danske forretninger, som tilbyder studierabat. Det drejer sig bl.a. om frisører, tøjforretninger, elektronikforhandlere, boghandlere og mange flere. Der er stort set ingen grænser for, hvilke rabatter man kan opnå med et ganske almindeligt studiekort. Læs mere på anviste link og spar formuer i fremtiden. Det betaler sig i allerhøjeste grad.

Stop med at optage dyre lån

Noget af det værste du kan gøre som studerende er at optage dyre lån. Med dyre lån tænker vi især på forbrugslån, herunder kviklån og mobillån. Disse lån er så dyre, at selv et mindre lån på 10.000 kroner vil kunne vælte din privatøkonomi. Skal du endelig låne penge under din uddannelse, så søg et studielån gennem minSU. Dette er uden tvivl den billigste måde at låne penge på. Som regel går der omkring 2 uger fra ansøgning til udbetaling. Det er en lidt lang behandlingstid sammenlignet med forbrugslån, men tiden er givet godt ud, da du sparer en masse penge.

Benyt dig af genbrug

I dag kan man købe stort set alt brugt. Det gælder ikke kun tøj og møbler, men også studiebøger, cykler, tasker og meget andet. At købe brugte ting vil ikke kun forbedre din økonomiske situation, men også give dig god samvittighed grundet den gode miljøgerning. Jo bedre vi bliver til at genbruge forskellige ting og sager, desto bedre er det for miljøet. Derfor bør du forsøge at udbrede budskabet om at gøre brug af genbrug. Det handler trods alt om vores fremtid. I første omgang kan du klikke dig ind på dba.dk, hvor der er masser af brugte ting til salg. Her kan du også sælge og bytte dine aflagte ting.

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter

Psykologien bag | Hvordan kvinder bliver tiltrukket af mænd

Kvinders og mænds biologiske tiltrækning af hinanden er vidt forskellige, hvilket er vigtigt at huske på, når man dater og skal forstå psykologien bag en tiltrækning af et andet menneske.

En sætning beskriver det meget godt: “Mænd bliver tiltrukket af, hvad de ser og kvinder bliver tiltrukket af, hvad de hører og føler”. Derfor ser mænd porno, og kvinder ser kærlighedsfilm, hvor følelserne er i højsædet.

En udbreddet misforståelse (Særligt hos mænd) er, at mænd tror, at hvis man skal tiltrække en kvinde, så sker det på samme måde, som mænd bliver tiltrukket af af kvinder, nemlig ved deres udseende.

Kvinder kan få den helt samme følelse af tiltrækning af de andet køn, som når en mand, der ser en god røv (Uden udseendet spiller en roll)e.  Som f.eks. hvis en kvinde flirter med en mand, der viser en selvsikker adfærd og har en god charme.

Det er ikke kun en selvsikker mand, der kan få en kvinde til at blive tiltrukket af en mand, der er flere områder der kan skabe tiltrækning hos en kvinde. Forneden kan du se et lille uddrag:

– Humor
– Social intelligens
– Maskulinitet
– Selvtillid
– Charme

Ovenstående er vigtige områder at huske på, når man som mand dater en kvinde. Særligt når du benytter gratis dating tjenester og lignende.

Du kan læse mere om emnet i denne uddybelse omkring emnet.

Uddrag

Få gratis adgang til opgaven

Upload en af dine egne opgaver og få adgang til denne opgave. Det tager kun 2 minutter